Sweone Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 119 Beğeniler 46 Bugün 14:08 #11 Bursalı_Genç16 dedi: Maalesef ki düşük bir ihtimal ama imkansız deüil hocam. Hocam son durum nedir bir gelişme var mı? Hocam son durum nedir bir gelişme var mı benim durum olumsuz gibi. Evet hocam maalesef ki olmuyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bizimkilerin pek umurunda değil hocam ya ben de uğraşmıyorum şu anlık. Yurt dışı danışmanlık ile Almanya'ya gidip hayatıma orada devam edeceğim sanırım. Alman biriyle de evlenirim herhalde orada alırım vatandaşlığı diye düşünüyorum
Bursalı_Genç16 dedi: Maalesef ki düşük bir ihtimal ama imkansız deüil hocam. Hocam son durum nedir bir gelişme var mı? Hocam son durum nedir bir gelişme var mı benim durum olumsuz gibi. Evet hocam maalesef ki olmuyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bizimkilerin pek umurunda değil hocam ya ben de uğraşmıyorum şu anlık. Yurt dışı danışmanlık ile Almanya'ya gidip hayatıma orada devam edeceğim sanırım. Alman biriyle de evlenirim herhalde orada alırım vatandaşlığı diye düşünüyorum