Vallahi bizimkilerin pek umurunda değil hocam ya ben de uğraşmıyorum şu anlık. Yurt dışı danışmanlık ile Almanya'ya gidip hayatıma orada devam edeceğim sanırım. Alman biriyle de evlenirim herhalde orada alırım vatandaşlığı diye düşünüyorum
Vallahi bizimkilerin pek umurunda değil hocam ya ben de uğraşmıyorum şu anlık. Yurt dışı danışmanlık ile Almanya'ya gidip hayatıma orada devam edeceğim sanırım. Alman biriyle de evlenirim herhalde orada alırım vatandaşlığı diye düşünüyorum
Vallahi başlatsak bile Bulgarların dilini bilme zorunluluğu falan getirdiler diye biliyorum. Yani her geçen gün zorlaştırıyorlar hocam bu vatandaşlık işini. Suriyeliler, Afganlar gibi kaçak çalışıp zarara da sokmayacağız ki halbuki. Gideceğiz, işimizi yapıp vergimizi verip çıkacağız, hayatımıza devam edeceğiz altı üstü.