Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
- C seçip Resize partition de.
- Sonra da kaydıraç ile disk bölümünü istediğin seviyeye getir.
- Sonra artan bölüme sağ tıklayıp Yeni bölüm de ve bölüme D harifi ata boşta ise.
- Her şey bittiğinde Apply de.
Windows + X tuş kombinasyonu ile Disk Yönetimi'ni açın, istediğiniz diske sağ tıklayın ve "Birimi Küçült"e basın. İkinci alanın boyutunu belirledikten sonra boş kalan yere yeni birim oluşturun.Selam, 1TB M.2 SSD kullanıyorum. Bu diski bir bölümünü Windows için ayırıp geri klan büyük bölümüne oyun kurmayı düşünüyorum. Bunu nasıl kurabilirim?
MiniTool Parrition Wizard ile yapabilirsiniz. Rehberini çekmek için not alıyorum.
Minitool parrition wizard ile yapabilirsiniz. Rehberini çekmek için not alıyorum.
Dediğiniz uygulama yüklü. Rica etsem nasıl yapabileceğimi anlatma şansınız var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
- C seçip Resize partition de.
- Sonra da kaydıraç ile disk bölümünü istediğin seviyeye getir.
- Sonra artan bölüme sağ tıklayıp Yeni bölüm de ve bölüme D harifi ata boşta ise.
- Her şey bittiğinde Apply de.
Son düzenleme:
Selam, Windows için C: Diskinde toplam 300GB verip geri kalan alanı D: Diski yapmak istiyorum. Ancak bir türlü beceremedim. Nasıl yapabilirim?
Masaüstüne gelip bu Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet'i seçin oradan disk yönetimini seçtikten sonra gelen ekranda küçültmek istediğiniz bölümü seçip sağ tıklayıp birimi küçültü seçip küçültmek istediğiniz boyutu yazın yapmanız gerekenle bu kadar.
C seçip resize Partition de. Sonra da kaydıraç ile disk bölümünü istediğin seviyeye getir. Sonra artan bölümü D'ye ekle. Apply de.
Bu bölümde nereye basmam gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstüne gelip bu Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet'i seçin oradan disk yönetimini seçtikten sonra gelen ekranda küçültmek istediğiniz bölümü seçip sağ tıklayıp birimi küçültü seçip küçültmek istediğiniz boyutu yazın yapmanız gerekenle bu kadar.
Yapıyorum ancak bir türlü 700GB ayıramıyorum.
Daha önce açtığınız konuyu niye yeniden açıyorsunuz?
Özür dilerim. Fark etmemişim.
Demek ki diskin bir tarafında fazla veriler birikmiş. Ya format attıktan sonra hemen yap ya da GParted kullan. GParted kullanınca veri kaybedebilirsin, haberin olsun.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-