2.000.000 TL bütçe için araç önerisi

Bütçe
2.000.000 TL

MAH0A 126

Bilgin
28 yaşındayım, diş hekimiyim. Antalya'da kullanacağım. Gönlümden geçen yaşıma uygun olarak Audi A3 Sedan 35 TFSI Advanced 2021, 100-125k km civarları. Aracı çoğunlukla şehir içinde kullanacağım (yılda 1-2 uzun yol), ama uzun yola çıktığım zamanlarda performans anlamında da beklentilerim var. Yol tutuşu olsun, güvenliği olsun, bunlar benim için önemli kriterler. Şu an için ailem ile birlikte yaşıyorum ama 1-2 yıl içerisinde evlilik durumu da söz konusu. Evde başka bir araç bulunmuyor. Babam, "Sıfır Nissan Qashqai alalım, 5 sene arkana bakmazsın, A3 alma, kötü" diyor. Bu yaşıma kadar ailecek bindiğimiz en iyi araç, şu anda kullanmakta olduğumuz 2016 Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal. Bu aracı satıp üzerine bir miktar kredi ile ilave yaptığımızda yaklaşık 2.000.000 TL bir bütçemiz olacak. Araç gurmelerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. Yıl bitmeden niyet ediyoruz, nasipse.

Yeğenim tam nokta atışı araba bulmuşsun, pişman etmez, al geç.

Size uyar mı bilemiyorum ama benim önerim: Temiz bir F10 520i 2015-2016 kasa olur.

Arabayla uğraşmak gibi bir niyetin varsa gönlünden geçeni al ama arabadan anlamam a noktasından b noktasına sorunsuz götürsün yeter diyorsan sıfır araba al. Egea vs al ama sıfır al. Daha sonra evlenince eşinle ortaya bir şey koyar başka araba alırsın. Ayrıca mevcut piyasada ikinci el çok durgun ve şişmiş durumda.

Size uyar mı bilemiyorum ama benim önerim: Temiz bir F10 520i 2015-2016 kasa olur.
Hocam muhtemelen bakım maliyetleri yüksek olur. Yıl içerisinde çok masraf istemem açıkçası.
Hocam bu bütçede sıfır araçlarda çoğu kronikli geliyor, ayrıca sıfır için o fiyata karşılık kazanımlar düşük gibi hissediyorum. Arabayla uğraşmak değil niyetim. Gerekli bakımlarını yaparım/yaptırırım. Yıl içerisinde sıvı bakımları harici ilave masraf açmasın yeter benim için.
Yeğenim tam nokta atışı araba bulmuşsun, pişman etmez, al geç.
Dayı, hiç tecrübem yok bu araba için. Tek atış hakkım var. İyi değerlendirmek istiyorum. İnşallah doğru düşünüyorumdur ama araştırmaya devam ediyorum.

2020 Sport pakete de bakabilirsin ya da Cupra Formentor.

2020 Sport pakete de bakabilirsin ya da Cupra Formentor.
O kasa eski dayı. 2021 ve sonrası göze güzel geliyor. Sport derdim yok. Advanced işimi görür. Cam tavan gibi derdim de yok. Araç temiz olsun yeter.

@Halo ikinci el olarakta güçlü kalsın istiyorum.

O kasa eski dayı. 2021 ve sonrası göze güzel geliyor. Sport derdim yok. Advanced işimi görür. Cam tavan gibi derdim de yok. Araç temiz olsun yeter.

@Halo ikinci el olarakta güçlü kalsın istiyorum.
Ozaman temiz al geç yiğenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…