Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000.000 TL
Kaç model araçlar peki hocam?
Arkadaş yanımda, söyledim. 2010 model üzeri olsun dedi. İnşaat malzemesi taşıyacakmış, yani amaç taşıyıcılık. Bu arada ilan vermeye zahmet etmeyin arkadaş sadece marka önerisi istiyormuş.
Arkadaş yanımda, söyledim. 2010 model üzeri olsun dedi. İnşaat malzemesi taşıyacakmış, yani amaç taşıyıcılık. Bu arada ilan vermeye zahmet etmeyin arkadaş sadece marka önerisi istiyormuş.
O bütçe de çok temiz Hilux alınabilir. 2020 üstü hatta olur alacağı araç. Farklı marka önerilerine açık mı kendisi?
Evet farklı model önerisine açıkmış.O bütçe de çok temiz Hilux alınabilir. 2020 üstü hatta olur alacağı araç. Farklı marka önerilerine açık mı kendisi?
Eskiden olsa Ranger önerebilirdim ama o 10 ileri şanzıman biraz sıkıntı çıkarmaya başladığı için artık pek tavsiye edemiyorum. Focus modelinde de kullanılan sıkıntılı şanzımanın aynısı. Şu araç ile savaşa bile girebilir arkadaşın, öyle de sağlamdır. İlan örnek olması açısından attım.
Şu araç ile savaşa bile girebilir arkadaşın, öyle de sağlamdır
Savaşa bile girilebilir biraz yanlış olmuş.Eskiden olsa Ranger önerebilirdim ama o 10 ileri şanzıman biraz sıkıntı çıkarmaya başladığı için artık pek tavsiye edemiyorum. Focus modelinde de kullanılan sıkıntılı şanzımanın aynısı. Şu araç ile savaşa bile girebilir arkadaşın, öyle de sağlamdır. İlan örnek olması açısından attım.
Zaten savaşa giriliyor
Savaşlar olmasın, tek temennimiz budur.

Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347