2.000-2.300 TL arası Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe
2.000-2.300 TL

Velar

Yetkin
Arkadaşlar telefondan müzik dinlemek için 2.000-2.300 TL arası Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım, daha üstüne çıkamayabilirim.

2300 TL'ye müzik dinlenecek (düzgün bir şekilde) kablosuz kulaklık zor iş. Kablolu olabilir ama. Sadece ses gelsin yeter diyorsan, kablosuz olabilir; öbür türlü minimum Sony WF serisine bak derim.

2300 TL'ye müzik dinlenecek (düzgün bir şekilde) kablosuz kulaklık zor iş. Kablolu olabilir ama. Sadece ses gelsin yeter diyorsan, kablosuz olabilir; öbür türlü minimum Sony WF serisine bak derim.
17 bin tl ye kulaklık almam hocam, para vermek istesem Airpods Pro 3 alırım. Sesi düzgün olsun yeter öyle stüdyo kalitesinde ses sunmasına gerek yok.

Müzik dinlemek için yazdığın için yazdım önerilerimi. Airpods Pro 3 tavsiye edemem o konu için. Sony müzik için daha iyidir ama mikrofonu kötüdür. Sony kulaklıklar 10000 tl civarı bulunabilir. Ama benim tavsiyem yine de kablolu kulaklıklardır.
Örnek. Giriş seviyesi müzik ve oyun için 10000 tl ya kadar tüm kablosuz kulaklırdan 10 kat iyidir.

Değerlendireceğim hocam teşekkürler. Bir de şöyle bir şey buldum ama:

Buna ne dersin?
İkisi de benim için OK. Hangi markaya daha çok güveniyorsanız onu tercih edin.
BT isteyene kablolu önermek saçma hocam. Kablolu istese başlığa kablolu yazardı. Yoksa ben de 300 TL'ye aldığım KZ'den aldığım verimi daha pahalı Bt kulaklıklardan tabi ki de alamıyorum. Ama dışarıda kablolu kulaklık kullanmak bazen işkenceye dönüşüyor.

Öneri için sağol hocam eyvallah anladım demek istediğini, ama ben o kadar para vermek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…