Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-2.300 TL
Velar
Yetkin
17 bin tl ye kulaklık almam hocam, para vermek istesem Airpods Pro 3 alırım. Sesi düzgün olsun yeter öyle stüdyo kalitesinde ses sunmasına gerek yok.2300 TL'ye müzik dinlenecek (düzgün bir şekilde) kablosuz kulaklık zor iş. Kablolu olabilir ama. Sadece ses gelsin yeter diyorsan, kablosuz olabilir; öbür türlü minimum Sony WF serisine bak derim.
Bu bütçede CMF Buds 2 Plus tercih ederdim ben.
Velar
Yetkin
Değerlendireceğim hocam teşekkürler. Bir de şöyle bir şey buldum ama:
Buna ne dersin?
Müzik dinlemek için yazdığın için yazdım önerilerimi. Airpods Pro 3 tavsiye edemem o konu için. Sony müzik için daha iyidir ama mikrofonu kötüdür. Sony kulaklıklar 10000 tl civarı bulunabilir. Ama benim tavsiyem yine de kablolu kulaklıklardır.
Örnek. Giriş seviyesi müzik ve oyun için 10000 tl ya kadar tüm kablosuz kulaklırdan 10 kat iyidir.
Örnek. Giriş seviyesi müzik ve oyun için 10000 tl ya kadar tüm kablosuz kulaklırdan 10 kat iyidir.
İkisi de benim için OK. Hangi markaya daha çok güveniyorsanız onu tercih edin.Değerlendireceğim hocam teşekkürler. Bir de şöyle bir şey buldum ama:
Buna ne dersin?
BT isteyene kablolu önermek saçma hocam. Kablolu istese başlığa kablolu yazardı. Yoksa ben de 300 TL'ye aldığım KZ'den aldığım verimi daha pahalı Bt kulaklıklardan tabi ki de alamıyorum. Ama dışarıda kablolu kulaklık kullanmak bazen işkenceye dönüşüyor.Müzik dinlemek için yazdığın için yazdım önerilerimi. Airpods Pro 3 tavsiye edemem o konu için. Sony müzik için daha iyidir ama mikrofonu kötüdür. Sony kulaklıklar 10000 tl civarı bulunabilir. Ama benim tavsiyem yine de kablolu kulaklıklardır.
Velar
Yetkin
Öneri için sağol hocam eyvallah anladım demek istediğini, ama ben o kadar para vermek istemem.Müzik dinlemek için yazdığın için yazdım önerilerimi. Airpods Pro 3 tavsiye edemem o konu için. Sony müzik için daha iyidir ama mikrofonu kötüdür. Sony kulaklıklar 10000 tl civarı bulunabilir. Ama benim tavsiyem yine de kablolu kulaklıklardır.
Telefonunu Çıkra
Üstün
- Makaleler
- 10
- Makaleler
- 23
Bunun disinda baska bir urune bakmana gerek yok. Her anlamda CMF'den daha iyi.
Butceyi 300 TL asmasi sorunsa o zaman CMF alinir.
Butceyi 300 TL asmasi sorunsa o zaman CMF alinir.