Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-2.500 TL
sawyerford
Üstün
O bütçede Kioxia Exceria G2 en iyisi. Bir kronik sorunu da yok. Sizdeki Kioxia hangi modeldi?
www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kioxia'da bilinen kronik bir soruna rastlamadım. Kioxia dışında bir disk tercih edeceksen F/P olarak WD Blue SN5000 olabilir ancak M.2 yuvan PCIe 3.0 x4 imiş. Tam hız alamazsın.
O bütçede Kioxia Exceria G2 en iyisi. Bir kronik sorunu da yok. Sizdeki Kioxia hangi modeldi?
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynısı benimkinde oyunda drop giriyor bütün parçaları denedim değiştirdim halen devam ediyor M.2 kaldı bir.
Aynısı benimkinde oyunda drop giriyor bütün parçaları denedim değiştirdim halen devam ediyor M.2 kaldı bir.
Bir M.2 soğutucu aldım onu da kullanayım eger soğutma ile alakalı ise çözülür çünkü boşta 50 derece oluyor etiketi sokmek gerekir mi?
Son düzenleme:
M.2 değiştirsen de drop sorunu düzelmeyebilir. SSD bozuk olmayabilir, kullandığın disk iyi.
M.2 değiştirsen de drop sorunu düzelmeyebilir. SSD bozuk olmayabilir, kullandığın disk iyi.
Artık yeni işlemci yeni RAM aldım ekran kartı sıfır test ettim 30 dakikada Max 67 RX 7600 XT zaten M.2 sonuçlarında böyle çıktı güzel yani Power Supply zaten 700W enermax yeterli disk 0 disk D yedek olarak kullanıyorum PCI Express X2 disk 1 disk C Windows için kullanıyorum PCI Express X3 soketine takılı sonuçlar monitör 100Hz drop sorunu monitorle alakası bence yok bir tek M.2 soğutucu aldım M2 soğutucu Snowman sogutucusu yukte işe yaramiyor.
Dosya Ekleri
Bence sorun AMD ekran kartı. NVIDIA dene bir de. AMD'nin bu tip stutter sorunları yaygın. Kendim de yaşıyorum RX 6600 ile. Sorun ekran kartında. Shaderları düzgün işleyemiyor, sürekli drop giriyor. İnternette AMD ile bu sorunu yaşayıp NVIDIA'ya geçerek çözen birçok kişinin yazısını okudum.
AMD ekran kartında sorun yok teste soktum.
Bence sorun AMD ekran kartı. NVIDIA dene bir de. AMD'nin bu tip stutter sorunları yaygın. Kendim de yaşıyorum RX 6600 ile. Sorun ekran kartında. Shaderları düzgün işleyemiyor, sürekli drop giriyor. İnternette AMD ile bu sorunu yaşayıp NVIDIA'ya geçerek çözen birçok kişinin yazısını okudum.
Bende her oyunda drop girmiyor bir The Last of Us gibi ağır oyunlardan islemcim darboğaz yapıyormuş i5 aldık NVIDIA da çok pahalı be hocam 16 GB'si 21bin.
Son düzenleme:
sawyerford
Üstün
İşlemcin ne?
i3-14100FTI i5-14400F aldım.