Kioxia'da bilinen kronik bir soruna rastlamadım. Kioxia dışında bir disk tercih edeceksen F/P olarak WD Blue SN5000 olabilir ancak M.2 yuvan PCIe 3.0 x4 imiş. Tam hız alamazsın.
Artık yeni işlemci yeni RAM aldım ekran kartı sıfır test ettim 30 dakikada Max 67 RX 7600 XT zaten M.2 sonuçlarında böyle çıktı güzel yani Power Supply zaten 700W enermax yeterli disk 0 disk D yedek olarak kullanıyorum PCI Express X2 disk 1 disk C Windows için kullanıyorum PCI Express X3 soketine takılı sonuçlar monitör 100Hz drop sorunu monitorle alakası bence yok bir tek M.2 soğutucu aldım M2 soğutucu Snowman sogutucusu yukte işe yaramiyor.
Bence sorun AMD ekran kartı. NVIDIA dene bir de. AMD'nin bu tip stutter sorunları yaygın. Kendim de yaşıyorum RX 6600 ile. Sorun ekran kartında. Shaderları düzgün işleyemiyor, sürekli drop giriyor. İnternette AMD ile bu sorunu yaşayıp NVIDIA'ya geçerek çözen birçok kişinin yazısını okudum.
Bence sorun AMD ekran kartı. NVIDIA dene bir de. AMD'nin bu tip stutter sorunları yaygın. Kendim de yaşıyorum RX 6600 ile. Sorun ekran kartında. Shaderları düzgün işleyemiyor, sürekli drop giriyor. İnternette AMD ile bu sorunu yaşayıp NVIDIA'ya geçerek çözen birçok kişinin yazısını okudum.
Bende her oyunda drop girmiyor bir The Last of Us gibi ağır oyunlardan islemcim darboğaz yapıyormuş i5 aldık NVIDIA da çok pahalı be hocam 16 GB'si 21bin.