2.000 - 2.500 TL arası kulaklık önerisi

Bütçe
2.000 - 2.500 TL

siento

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ve bütçem 2.000 - 2.500 TL arası. Oyun odaklı bir kulaklık almayı düşünüyorum çünkü genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum fakat yeri gelince müzik dinleyen ve film izleyen birisiyim. Yani hem oyun hem de gündelik kullanım için beni tatmin edebilecek bir kulaklık arıyorum ve sizin önerilerinizi almak istedim. ASUS EX-H410M-V3 model anakarta sahibim, ses kartı var sanırım fakat kalitesi nasıl bilmiyorum bu yüzden USB girişli mi yoksa Jak girişli bir kulaklık mı almalıyım kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Cloud 2

Hyperx Cloud 2 bakmıştım hocam fakat biraz eski model olduğu için içimde bir şüphe kaldı açıkcası. Bu dönemde hâlâ alınabilir bir kulaklık mı kendisi? Artıları, eksileri nelerdir acaba?

HyperX Cloud 2 bakmıştım hocam fakat biraz eski model olduğu için içimde bir şüphe kaldı açıkçası. Bu dönemde hâlâ alınabilir bir kulaklık mı kendisi? Artıları, eksileri nelerdir? Acaba?

Bence hala alınabilir bir kulaklık bu bütçede. Bütçe üstüne çıkılabilirse daha iyi kulaklıklar var tabii.

Blackshark V2X'te bakabilirsin. Mikrofon olarak Cloud 2'den her halükarda üstün ancak ses kalitesi olarak aralarındaki farkı bilmiyorum.
Hocam V2X jak girişli değil mi? Ses kartım kötüyse sorun olmaz mı peki jak girişli olması? Cloud 2 de jak girişli sanırım. Ses kartım iyi mi kötü mü nasıl öğrenebilirim?

Hocam V2X jak girişli değil mi? Ses kartım kötüyse sorun olmaz mı peki jak girişli olması? Cloud 2 de jak girişli sanırım. Ses kartım iyi mi kötü mü nasıl öğrenebilirim?

Anakart modeliniz nedir? Cloud 2'nin ayrı ses kartı var ve evet eğer ses kartı olmazsa anakartınızın ses kartına düşüyor iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…