Gayet güzel bir indirime benziyor alınır yani.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 - 2.500 TL
HS80'de ENC özelliği yok mu hocam?
- Makaleler
- 7
Dolby Atmos destegi var diye biliyorum HS80'nin, kutu icinden Dolby Audio icin lisans cikiyor mu bilmiyorum ancak film ve muziklerde etkisi var ve hissedilebilir. Onun disinda dediginiz 7.1 ozelligi iCUE uzerinden aciliyor ve sanal diye biliyorum, sanal 7.1 seviyorsaniz guzel olabilir ancak cogu kisi icin oyunlarda ses kasarken kafa karistirici olabiliyor. Muziklerde ve filmlerde artisi olacagini pek sanmiyorum, aksine dezavantaji olabilir.Bu arada Corsair'de 7.1 Dolby özelliği var, bu özelliğin ne artısı olur bana?
Yok diye biliyorum hocam.
- Makaleler
- 7
ANC demek istiyorsaniz, kablolu oyuncu kulakliklarinda genelde aktif gurultu engelleyici olmaz ic mekanlarda pek geregi olmayan bir ozellik oldugu icin. HS80'de de yok bu tabii ki.
Mikrofonda gurultu engelleyici olup olmadigini soruyorsaniz da, cogu kulaklikta, kulaklikta yoksa da Windows'da ve uygulamalarda mikrofonda gurultu engelleme oluyor zaten.
Mikrofon için gürültü engelleme anlamına geliyor sanırım ENC fakat dediğiniz gibi illaki Windows üzerinden gürültü engelleme açılır. Hocam bu arada HS80, diğer kulaklıklara göre biraz daha ağır. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? Ağrı falan yapar mı?ANC demek istiyorsaniz, kablolu oyuncu kulakliklarinda genelde aktif gurultu engelleyici olmaz ic mekanlarda pek geregi olmayan bir ozellik oldugu icin. HS80'de de yok bu tabii ki.
Mikrofonda gurultu engelleyici olup olmadigini soruyorsaniz da, cogu kulaklikta, kulaklikta yoksa da Windows'da ve uygulamalarda mikrofonda gurultu engelleme oluyor zaten.
- Makaleler
- 7
Agir olsa da sorun yapmayacaktir zira kulakligin agirligi gordugunuz uzere direkt olarak kafaniza yaslanmiyor diger cogu kulakligin aksine, bu yuzden kafanizda iz yapmayacaktir yuksek ihtimal.
Peki hocam Hyperx Cloud 3 için bütçe arttırsam alınır mı? Diğerlerinden iyi midir?Agir olsa da sorun yapmayacaktir zira kulakligin agirligi gordugunuz uzere direkt olarak kafaniza yaslanmiyor diger cogu kulakligin aksine, bu yuzden kafanizda iz yapmayacaktir yuksek ihtimal.
Eki Görüntüle 56046
- Makaleler
- 7
Kablolu olanindan bahsediyorsunuz sanirim. Hic ugrasmayin bile, degmeyecektir.
Anladım hocam sağolun, muhtemelen bu üçlü arasından birini tercih edeceğim.Kablolu olanindan bahsediyorsunuz sanirim. Hic ugrasmayin bile, degmeyecektir.