Craxidor 40

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Unknown
Esenlikler,

Kendime 2.000-2.500 TL bütçede Bluetooth kulaklık arıyorum. Kulak içi veyahut kulak üstü fark etmez çünkü hangisi daha avantajlı diye düşündüğüm takdirde pek de bir sonuca vardığım söylenemez. Tavsiye ettiğiniz/edeceğiniz kulaklıkları inceleyip ona göre karar vermeyi düşünüyorum. Gürültü engellemesi, ses seviyesi iyi olursa güzel olur.

Not: Şu anda Samsung Buds FE kullanıyorum lakin pek hoşuma gitmedi. Samsung telefon kullanıyorum evet ekosistem var lakin pek hoşuma gitmedi.

Bass önemliyse alabilirsin. Açıkçası ürün tavsiyesinde YouTube'dan video izler misin bilmiyorum ama şu videoyu izleyebilirsin.

Evet, bu videoyu izledim. Kulaklığın birçok yerde yorumlarını okudum ve incelemelerini izledim. Bilemiyorum, arada kaldım desem yeridir.

Evet, bu videoyu izledim. Kulaklığın birçok yerde yorumlarını okudum ve incelemelerini izledim. Bilemiyorum, arada kaldım desem yeridir.

Kullanıma bağlı. Redmi kulaklıklarda var. Bence, alabileceğiniz en pahalı kulaklıkların incelemesini izleyin ve kullanıma göre karar verin. Bende Buds FE kullanıyorum çıktığı zamandan beri, bataryası çok kötü artık. Ama garantiye götüreceğim bu yüzden batarya sorunu çözülecek. Mesela bu konuyu da değerlendirebilirsin. Bir kulaklık alırken uzun ömürlü olmasınıda düşün bence (eğer sürekli değiştiriyorsan düşünmene gerek yok)

Kullanıma bağlı. Redmi kulaklıklarda var. Bence, alabileceğiniz en pahalı kulaklıkların incelemesini izleyin ve kullanıma göre karar verin. Bende Buds FE kullanıyorum çıktığı zamandan beri, bataryası çok kötü artık. Ama garantiye götüreceğim bu yüzden batarya sorunu çözülecek. Mesela bu konuyu da değerlendirebilirsin. Bir kulaklık alırken uzun ömürlü olmasınıda düşün bence (eğer sürekli değiştiriyorsan düşünmene gerek yok)
Teşekkür ederim, bir düşüneceğim. CMF Buds Pro 2 alabilirim. Biraz daha araştıracağım.