Bütçe
2.000-2.500 TL

Meef175

Çalışkan
Benim çok kötü bir tane hoparlör var (Rampage Falsetto RMS-G7). Video açık değilken tiz bir ses geliyor. Ben buna son zamanlarda çok taktım. Bu sorunu yapmayacak ve ses kalitesi iyi olan bir hoparlör önerisi verirseniz bana çok yardımcı olursunuz.

Not: Bütçede biraz daha çıkabilirim.

Acayip bir piyasaymış. Araştırdım ama güzel bir şey bulamadım, ya ucuz ya pahalı. Z313 fiyatına göre avantajlı gibi gözükse de iki defa bahsettiğiniz kroniği yaşadığım için onu almamanız konusunda tavsiye verebilirim.

Şu anda sadece tek tip çiftli hoparlörler kullanıyorum ikisi de ucuz hatta birisi milatlık ürün ama memnunum. Logitech s120 mesela. Diğeri de Dark'ın 800 TL'lik hoparlörü. İlki tiz ikincisi bas ağırlıklı. Yeni nesil z150 modelini de tercih edebilirsiniz.

Acayip bir piyasaymış. Araştırdım ama güzel bir şey bulamadım, ya ucuz ya pahalı. Z313 fiyatına göre avantajlı gibi gözükse de iki defa bahsettiğiniz kroniği yaşadığım için onu almamanız konusunda tavsiye verebilirim.

Şu anda sadece tek tip çiftli hoparlörler kullanıyorum ikisi de ucuz hatta birisi milatlık ürün ama memnunum. Logitech S120 mesela. Diğeri de Dark'ın 800 TL'lik hoparlörü. İlki tiz ikincisi bas ağırlıklı. Yeni nesil Z150 modelini de tercih edebilirsiniz.

Bende sonradan biraz araştırdım "Creative Pebble Plus" buldum sizce bu nasıl.

Bende sonradan biraz araştırdım "Creative Pebble Plus" buldum sizce bu nasıl.
Bende onu gördüm USB'den çalıştığını görünce biraz geri çekildim. Ama alınabilir ya bir adaptörden beslersen stabil şekilde çalışır, bendeki bir hoparlör de öyle, bunun tasarımı da güzel.

Son düzenleme:
Aşırı kronikli bir model değilse zaten geriye kalan her şey şans hocam. Bir bakmışsınız sizde olmuş veya hiç olmamış. Ben 2 kere değişim yaptırdım Z313'ü ikisinde de dip ses verdi benim için bitti o hoparlör mesela.

Anladım umarım şanslı olurum yardımın için teşekkürler.