anonymuss0
Uzman
Telefon Samsung. Ses kallitesi, ANC, batarya ömrü önemli. Daha önce bir konu daha açmıştım, Buds Core önerilmişti. Şu dönemin fiyatlarında 2.500 TL'ye kadar ne önerirsiniz?
Senin kullanimin icin Buds Core daha iyi. Ses kalitesi + ANC istiyorsun cunku.
Kulaklık şekli olarak tamamen kulağın içine girmeyen (nasıl anlatacağımı bilemedim ama) alternatifler var mı bu kalitede onlarıda değerlendireyim.Senin kullanimin icin Buds Core daha iyi. Ses kalitesi + ANC istiyorsun cunku.
@anonymuss0, Samsung Wearable uygulamasi var. Fakat telefona entegre olarak Bluetooth sekmesinden ayarlari kisisellestirebilirsin.
500 TL cikarsan QCY N70 iyi bir secim olur. Ayni fiyatta kalmak istiyorsan Buds 2 alabilirsin.Kulaklık şekli olarak tamamen kulağın içine girmeyen (nasıl anlatacağımı bilemedim ama) alternatifler var mı bu kalitede onlarıda değerlendireyim.
Buds 2? Hangi markanın? QCY N70 3k olmaz maalesef.500 TL cikarsan QCY N70 iyi bir secim olur. Ayni fiyatta kalmak istiyorsan Buds 2 alabilirsin.
CMF'in. Butce cikmiyorsa CMF Buds 2 iyi bir tercih olur.Buds 2? Hangi markanın? QCY N70 3k olmaz maalesef.
Buds core kıyasla farkı nedir şekli dışındaCMF'in. Butce cikmiyorsa CMF Buds 2 iyi bir tercih olur.
2500e kadar bunlardan daha iyisi yokmu?
Buds Core daha iyi. Fakat CMF 2 kulakta daha iyi duruyor, basslari daha iyi ve mikrofonu daha iyidir. Buds Core ise ANC ve ses kalitesi konusunda daha iyi.
Yok.