Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-2.500 TL
Tearz
Uzman
Şuanda ön siparişe özel indirimli. İyzico ile %10 geri ödeme veriyor. Youtube'de vs. incelemesi var. Değerlendirilebilir.Elim 18-19 cm, eni 8 cm palm claw tutuyorum. Genelde oyun oynuyorum, kablosuz olması şart.
Scyrox
Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.
En mantıklısı.
UmutLity
Uzman
![]()
Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
En mantıklısı.
Para yok olsa alayim.
Iyzico ile alırsanız bütçenize uyuyor.
UmutLity
Uzman
Hiç anlamıyorum o işlerden.
UmutLity
Uzman
200 lira bulursunuz hocam. Cidden bunu alın bütçe arttırıp.
İyizico olayını anlamadım birinin yardım etmesi lazım.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
İyzico diye bir uygulama var. Oraya kayıt oluyorsun, içine mouse'nin parası kadar para yüklüyorsun, mouse'u aldıktan hemen sonra hesabına 260 TL tanımlanıyor. 300 TL'de ilk satın alım'da geliyor hediye olarak. Totalde 560 TL kazanıyorsun.İyizico olayını anlamadım birinin yardım etmesi lazım.
Eğer 18 yaşında değilsen hiç girme yapamazsın. Hesabını doğrulaman gerekiyor o da hem 18 yaşının üstündeysen hemde telefonunda NFC varsa olur.
Bu dediğim şartları karşılamıyorsan hiç o işe girme.
Hesabimi dogrulamadan hediye parayi alabildim, harcayabildim. Gerek yok dogrulamaya.İyzico diye bir uygulama var. Oraya kayıt oluyorsun, içine mouse'nin parası kadar para yüklüyorsun, mouse'u aldıktan hemen sonra hesabına 260 TL tanımlanıyor. 300 TL'de ilk satın alım'da geliyor hediye olarak. Totalde 560 TL kazanıyorsun.
Eğer 18 yaşında değilsen hiç girme yapamazsın. Hesabını doğrulaman gerekiyor o da hem 18 yaşının üstündeysen hemde telefonunda NFC varsa olur.
Bu dediğim şartları karşılamıyorsan hiç o işe girme.