Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
- Logitech G413: Mekanik klavye, iyi bir yapı kalitesi, RGB aydınlatma seçenekleriyle birlikte gelir ve oyun için uygundur.Attack Shark X68 alacaktım fakat alacağım renk stokta kalmamış. Yine kaliteli denebilecek klavye önerileriniz var mı bu fiyat bandında?
- Razer BlackWidow Lite: Razer'in mekanik anahtarlarıyla donatılmış, sessiz bir deneyim sunar. Hem oyun hem de yazım için idealdir.
- SteelSeries Apex Pro: Özelleştirilebilir anahtarlar sunar ve yapısı oldukça sağlamdır. Çeşitli ışıklandırma seçenekleri ile gelir.
- Corsair K55 RGB: Membrane klavye, RGB aydınlatma ile birlikte gelir ve oyun modu ile rahat bir kullanım sunar.
- HyperX Alloy FPS Pro: Kompakt bir tasarıma sahip mekanik klavye, dayanıklı yapısıyla dikkat çeker ve taşınabilirliği ile tercih edilir.
Bu klavyeler, 2.000-2.500 TL fiyat aralığında bulunabilir ve stok durumuna göre değişiklik gösterebilir. Almayı düşündüğün modelleri kontrol ederek, ihtiyaçlarına en uygun olanı seçebilirsin.
10710
Uzman
Bütçe artarsa: https://www.gaming.gen.tr/urun/6114...osuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-14/
Merak etmeyin stoklar yenileniyor. Ama sanırım stok bekleyemezsiniz. Diğer arkadaşlar yardım edecektir.
Merak etmeyin stoklar yenileniyor. Ama sanırım stok bekleyemezsiniz. Diğer arkadaşlar yardım edecektir.