keremcagan
Çalışkan
Bütçem 2000 - 2500 TL. Oyuncu kulaklığı alacağım. En mantıklı seçim sizce ne olur?
En uygun Beymen'de var. Oradan alsam sorun olur mu?
En uygun Beymen'de var. Oradan alsam sorun olur mu?
Tamamdır teşekkürler.Bence olmaz, müzik sitesi satıyor olarak gorunuyor.
Değerlendireceğim hocam teşekkürler.İnşallah linç yemem ama Rampage X-ranger 7.1'i şiddetle tavsiye ediyorum. 4 yıl kadar Rampage RM-K3 cashe model kulaklığı kullandım pedler eriyince artık değişikliğe gittim. Sonrasında sırası ile Hyperx Cloud III ve Havid H2000d model kulaklıkları denedim. Hyperx Cloud III ses seviyesi çok düşük asla önermiyorum, Havid H2000d'de de ciddi bir dip ses vardı. Şarkıya bastıracak seviyedeydi. Sonra Rampage X-ranger 7.1 aldım tertemiz sesi var. Kusur olarak sayılabilecek şeyler dışarıya ses veriyor ama şahsen bu benim hoşuma gidiyor. Koyuyorum yana son seste dinlersen hopörler gibi ses veriyor. Kulaklığı takınca da evdekilere soruyorum son sese gelmedikçe çok fazla dışarı vermediğini belirtiyorlar. Onun dışında bir kusuru yok. 1250 TL'ye aldım. 2500 TL'ye kadar daha kaliteli ürünler olabilir ama denemeden bilemezsin.
Rampage'dan ağzı yanan çok olmuş ürün iyi diyorum gidiyorlar 6000 TL'lik kulaklık ile kıyaslayıp sen kulaklık görmemişsin diyorlar. Her şey fiyatına göre kıyaslanır. Bunu bile anlamayanlar var![]()