Goodram 1tb PX600 Nvme Pcıe 4.0 Okuma 5000MB-YAZMA 3200MB M.2 SSD (SSDPR-PX600-1K0-80) PX600 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dahili SSD ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Patriot P400 Lite 1Tb 3500/2700Mb/S Gen4 X4 Nvme M.2 Ssd Disk (P400Lp1Kgm28H) Modelleri Ve (Ssd Diskler, Ssd Ve Harddisk) Ürünleri En Uygun Fiyatlarla Exporgin.com.tr'da.
Hikvision 1024GB E3000 3520MB-2900MB-s NVMe HS-SSD-E3000-1024G Ssd Harddisk ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dahili SSD ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Az daha dediğiniz ile attıklarım arasında 1K fark var. Konuyu açarken bütçe falan yazmamıştım ama kendisi otomatik ekledi herhalde anlamadım. Bütçe aşağıdaki ürünlerdeki gibi maksimum 2500 olur
Az daha dediğiniz ile attıklarım arasında 1K fark var. Konuyu açarken bütçe falan yazmamıştım ama kendisi otomatik ekledi herhalde anlamadım. Bütçe aşağıdaki ürünlerdeki gibi maksimum 2500 olur
Son 6 ayın en ucuz fiyatı. KC3000'den daha ucuz olmasına rağmen 1 tık daha iyi bir SSD. Minik farklar bulunuyor donanımsal olarak. https://www.netsiparis.com/kingston-srngs1000g-renegade-1tb-m2-nvme-7300-6000mbs-ssd...
techolay.net
Ha yok çıkamam derseniz Kioxia Exceria Plus alıp geçin:
Son 6 ayın en ucuz fiyatı. KC3000'den daha ucuz olmasına rağmen 1 tık daha iyi bir SSD. Minik farklar bulunuyor donanımsal olarak. https://www.netsiparis.com/kingston-srngs1000g-renegade-1tb-m2-nvme-7300-6000mbs-ssd...
techolay.net
Ha yok çıkamam derseniz Kioxia Exceria Plus alıp geçin:
Caner hocam linkini eklediğinizi ben aldım. Keşke dediğim bir durum söz konusu değil ama yine Vatandaki G3 DRAM olmamasına rağmen daha iyi değil mi? ( Bu sorunun cevabını kendim için de epey merak ediyorum.)
Şimdi tekrar kontrol ettim de fiyatı epey artmış. Bu durumda F/P alternatif olmaz.
@dolob Exceria Plus G3'ün kontrolcüsü daha yüksek hızlara çıkabilse de DRAM'i bulunmuyor. G3 modelinin üstün olduğu yanlar var, özellikle düşük boyutlu dosya kopyalamalarını daha kısa sürede yapabilir ama yüksek boyutlularda Exceria Plus daha iyi olacaktır. G3'ün SLC Cache sonrası hızları dibe vuruyor.
Arkadaşın baktığı SSD'lerden bile Exceria Plus'a geçmesi fark yaratacak gerçekten. Bütçe yetmiyorsa bile kesinlikle Plus yerine alınmalı diyebileceğimiz bir durum yok bence hocam.