Quability

Başarılı
Merhaba yakın zamanda 1TB M.2 SSD alacağım bütçem aşağıda linkini bıraktığım ürün fiyatları kadar hangisini almamı önerirsiniz?

Az daha dediğiniz ile attıklarım arasında 1K fark var. Konuyu açarken bütçe falan yazmamıştım ama kendisi otomatik ekledi herhalde anlamadım. Bütçe aşağıdaki ürünlerdeki gibi maksimum 2500 olur

Attığınız SSD'lerin hiçbirisi alınmaz. Kingston Renegade 3.000 TL bu arada. Attıklarınızdan çok çok daha iyi bir model:

Ha yok çıkamam derseniz Kioxia Exceria Plus alıp geçin:

Attığınız SSD'lerin hiçbirisi alınmaz. Kingston Renegade 3.000 TL bu arada. Attıklarınızdan çok çok daha iyi bir model:

Exceria plus'u alacağım teşekkürler yardımınız için

Caner hocam linkini eklediğinizi ben aldım. Keşke dediğim bir durum söz konusu değil ama yine Vatandaki G3 DRAM olmamasına rağmen daha iyi değil mi? ( Bu sorunun cevabını kendim için de epey merak ediyorum.)
Şimdi tekrar kontrol ettim de fiyatı epey artmış. Bu durumda F/P alternatif olmaz.

@dolob Exceria Plus G3'ün kontrolcüsü daha yüksek hızlara çıkabilse de DRAM'i bulunmuyor. G3 modelinin üstün olduğu yanlar var, özellikle düşük boyutlu dosya kopyalamalarını daha kısa sürede yapabilir ama yüksek boyutlularda Exceria Plus daha iyi olacaktır. G3'ün SLC Cache sonrası hızları dibe vuruyor.