Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Son düzenleme:
Bu ürünün protein kalitesi tartışılır karbonhidrat oranı da fazla tabii ki kesinlikle alınmaz, içilmez demiyorum ama durum bu.

Yav forumda kaç kişi yarışmaya hazırlanıyor? Bir porsiyonunda 6 gram karbonhidrat var ve bunun sadece 1.9'u şeker. Glikozdan bu kadar korkmayın ya. Anlamadım gitti neden herkes karbonhidrata öcü gözüyle bakıyor.

Yav forumda kaç kişi yarışmaya hazırlanıyor? Bir porsiyonunda 6 gram karbonhidrat var ve bunun sadece 1.9'u şeker. Glikozdan bu kadar korkmayın ya. Anlamadım gitti neden herkes karbonhidrata öcü gözüyle bakıyor.
Ben olan şeyi söyledim söylediğim de yanlış bir şey yok dediğim gibi protein ham maddesinin kalitesi tartışılır ayrıca protein yoğunluğu düşük %69; burada her şey net.

Günlük protein ihtiyacını karşılamak için alınabilir, spor yapanlar için alınmaz.

Her şeyi "yarışma" olarak düşünmeyin, o zaman üst seviye klavye mouse vb. şeylere de o kadar para vermeye gerek yok, e-sporcu olan kaç kişi var?