Arkadaş bu protein ocn dışında marka yok mu TR'de hep bu geliyor her yere. Çilekli önermem ama almak isteyen alabilir.

Bir sürü marka var. Yanlış bilmiyorsam en F/P ürün supplementler in kendi üretip sattığı ürün. Daha kaliteli markalarda var. Fiyatları ona göre değişiyor. Yine yanlışım yoksa bazı sporcu influcerlerin kendi ürettiği ürünlerde var.

Arkadaşlar BİM'e gelecek olan creatine aromasız sanırım. Aromasızı içmek biraz zor olabiliyor. Kendi sitesinde 19 TL farkla aromalı creatine satılıyor ben bundan sipariş verdim.
https://proteinocean.com/creatine-lansman-5

Ölçeği dikip su için arkasından aromaya hiç gerek yok. Ölçekteki creatin oranıda düşüyor aromalı olduğu için aromasız almak daha karlı.
Tabii fark aman aman değil ufak sizin tercihiniz yine.

Ölçeği dikip su için arkasından aromaya hiç gerek yok. Ölçekteki creatin oranıda düşüyor aromalı olduğu için aromasız almak daha karlı.
Tabii fark aman aman değil ufak sizin tercihiniz yine.
Riskli yöntemler bunlar boğazına kaçabilir. Suyla tam karışmasa bile kaşıkla hızlıca karıştırıp dibine çökmeden içmek en mantıklısı. Ben 2 kere su ekleyip karıştırıp içiyorum garantiye almak için.

Riskli yöntemler bunlar boğazına kaçabilir. Suyla tam karışmasa bile kaşıkla hızlıca karıştırıp dibine çökmeden içmek en mantıklısı. Ben 2 kere su ekleyip karıştırıp içiyorum garantiye almak için.

Dil altına alıp suyla beraber içiceksiniz hocam 1.5 kilo devirdim ben böyle, sporda tat arıyorsanız cüzdanı yakarsınız.