Her şeyin en ucuzu iyi değildir, aynen bu protein (?) tozu gibi. Ham madde kalitesi vesairesi vesairesi her türlü şeyi sayabiliriz, kısaca alınmaz. SSN veya Swiss bundan iyidir.
Tamam hocam dediğiniz gibi olsun, konudan çekiliyorum yoksa bu işin sonu uyarılı şekilde tartışmaya gidecek. Hiç ceza yiyesim yok.

100 gramda 12 gr fazladan şeker var üründe, daha ne diyebilirim? Örneği anlamıyorsan ve arkadaşını savunmaya devam ediyorsan senin yaptığın mantıklı değil.

12 gram şeker muhabbeti nereden geldi bilmiyorumda ürünün 100 gramında 5.4gr şeker var.😀

Ham madde konusuna gelirsek gayet normal bence. Triptofan var, glutamin oranı %13'ü geçmiyor ve çok az glisin var. Hala neye takıldığınızı anlamış değilim gayet F/P ürün.

Neyse siz pahalı markaları almaya devam edin, fazla kalan stokları ben alırım elimdekiler bittikçe.😊

Neyse siz pahalı markaları almaya devam edin, fazla kalan stokları ben alırım elimdekiler bittikçe.😊

Kendinizi avutmaya devam edebilirsiniz, marka kendine güvenseydi hammaddenin nereden temin edildiğini, menşeisini yazardı. Suyla bile doğru düzgün karışmayan ürününü karıştırmak için 10 dakika çalkayalabilir, bol bol şeker tüketebilirsin bu ürünle beraber.