@Caner Uncu bu fiyatlarda WD blue SN5000 vs Exceria G3 arasında hangisi daha iyi o bilir.
SanDisk Extreme'in en iyi HMB'li modellerden birisi olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Fiyatı güzel fakat pek bir incelemesini göremedim. Benim konudan bağımlı bağımsız bir tecrübem olacak. Bu tarz hızlarda ısınma sorunları olabilir, tabii tek neden hızı değil kasa içerisinde ki havalandırma da dahil. Bu yüzden bir M.2 SSD soğutucu ile kullanmanı öneririm.
Hocam G2 ile Pro arasında ne kadarlık bir fark vardır aralarında fiyat farkı çok var Amazon'dan baktığımda 1000 lira fark var ve evet sisteme işletim sistemi kuracağım. Eğer bu farka değiyorsa alabilirm.
Hocam G2 ile Pro arasında ne kadarlık bir fark vardır aralarında fiyat farkı çok var Amazon'dan baktığımda 1000 lira fark var ve evet sisteme işletim sistemi kuracağım. Eğer bu farka değiyorsa alabilirm.
G2'de sağlam SSD. Arkadaki fark beni çok zorlar, günlük kullanım için bana yetsin dersen G2 alabilirsin. Bende de G2 var günlük kullanım ve oyun için fazlasıyla yeterli.
@Uurx, yapacağın işe göre değişir iyiliği. İkisi de kaliteli, güvenilir disk. Her alanda karşılaştırıp toplam skor anlamında bakarsak SN5000, G2'ye göre daha üstün performanslı. Dosya aktarım hızları temel test sayılır zaten.
Sadece sistemi açıp oyunumu oynarım, internette gezinirim dersen arada hissedilir bir fark olmayacak zaten. İkisinden birisini seçecek olsam SN5000 alırım. Daha güncel ve güçlü donanımsal özelliklere sahip, overall performansı daha iyi.