https://www.amazon.com.tr/Kingston-2280-NVMe-SNV3S-1000G/dp/B0DBR3DZWG?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1BKI3P4R8LUOH&dib=eyJ2IjoiMSJ9.rETQVgAjjPx3VLXou2g9AD92tKYjSs8IAL5pchD6NQvuPzI9MuKVcxjaWj-69K92Bdt2ZvyduFczj0XCguq8vHHJMhXk1-QbXzieZBm2hHeQXL0Ej-39zqy0GbxkwF0MmYz6LKwRYUKiAAsl0gKI_wza9jjOKfBYcYL45a7ZKSrAXxgxQ4ACiUg4pWMwsObFAGyP1vh3l5E3ZouEXqg34hypJGM0olDvqjU9pdNBDP_chWUypEl5h_bF9Xm1rSVIeYtioLw8gX2hQ3Bq9mhOkZ7Y6YdwZZWDvhEEf7ZfQAA.ezMK-AEfi7ooMw41Dfh7WjKuGsvO1BmOEDnY8ZwjDOM&dib_tag=se&keywords=kingston+ssd+g2&qid=1754492464&s=computers&sprefix=kingston+ssd+g2,computers,152&sr=1-1&th=1 bunu almayı düşünüyorum ama Kioxia Exceria Pro çok iyi diyorlar ama bütçeyi aşıyor biraz. Bunlar dışında M.2 SSD'i öneriniz var mıdır ya da bütçeyi aşıp Exceria Pro alınır mı? anakart: A520M.
Detaylar
Kim cevapladı?Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Attığın model oldukça zayıf.
Exceria Pro taş gibi SSD'dir ancak şart değil. Onun yerine şu ikilinden birini tercih edebilirsin.
Öncelik SanDisk olsun.
www.akakce.com
@Caner Uncu bu fiyatlarda WD blue SN5000 vs Exceria G3 arasında hangisi daha iyi o bilir.
SanDisk Extreme'in en iyi HMB'li modellerden birisi olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Exceria Pro taş gibi SSD'dir ancak şart değil. Onun yerine şu ikilinden birini tercih edebilirsin.
Öncelik SanDisk olsun.
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.320,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Caner Uncu bu fiyatlarda WD blue SN5000 vs Exceria G3 arasında hangisi daha iyi o bilir.
SanDisk Extreme'in en iyi HMB'li modellerden birisi olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Kingston almayın. İşletim sistemi kuracaksanız Exceria Pro'ya çıkmaya çalışın. Eğer çıkmaz ise G2 öneririm.
300BedenseL
Üyecik
Fiyatı güzel fakat pek bir incelemesini göremedim. Benim konudan bağımlı bağımsız bir tecrübem olacak. Bu tarz hızlarda ısınma sorunları olabilir, tabii tek neden hızı değil kasa içerisinde ki havalandırma da dahil. Bu yüzden bir M.2 SSD soğutucu ile kullanmanı öneririm.
@Telefonunu Çıkra, SN5000 SLC Cache yönünden biraz daha iyi bir model.
Kingston almayın. İşletim sistemi kuracaksanız Exceria Pro'ya çıkmaya çalışın. Eğer çıkmaz ise G2 öneririm.
Hocam G2 ile Pro arasında ne kadarlık bir fark vardır aralarında fiyat farkı çok var Amazon'dan baktığımda 1000 lira fark var ve evet sisteme işletim sistemi kuracağım. Eğer bu farka değiyorsa alabilirm.
Hocam G2 ile Pro arasında ne kadarlık bir fark vardır aralarında fiyat farkı çok var Amazon'dan baktığımda 1000 lira fark var ve evet sisteme işletim sistemi kuracağım. Eğer bu farka değiyorsa alabilirm.
G2'de sağlam SSD. Arkadaki fark beni çok zorlar, günlük kullanım için bana yetsin dersen G2 alabilirsin. Bende de G2 var günlük kullanım ve oyun için fazlasıyla yeterli.
@Telefonunu Çıkra, SN5000 SLC cache yönünden biraz daha iyi bir model.
WD blue SN5000 ve Kioxia G2 arasında hangisini daha iyidir G3'te DRAM olmadığı için almak pek istemedim ama hızı daha iyi sanırsam g2'den.
ProfesorGoktug
Becerikli
G3 kullanıcısı olarak yazıyorum. G3 de iyi bir SSD. Fakat DRAM yok.WD blue SN5000 ve Kioxia G2 arasında hangisini daha iyidir G3'te DRAM olmadığı için almak pek istemedim ama hızı daha iyi sanırsam g2'den.
@Uurx, yapacağın işe göre değişir iyiliği. İkisi de kaliteli, güvenilir disk. Her alanda karşılaştırıp toplam skor anlamında bakarsak SN5000, G2'ye göre daha üstün performanslı. Dosya aktarım hızları temel test sayılır zaten.
Sadece sistemi açıp oyunumu oynarım, internette gezinirim dersen arada hissedilir bir fark olmayacak zaten. İkisinden birisini seçecek olsam SN5000 alırım. Daha güncel ve güçlü donanımsal özelliklere sahip, overall performansı daha iyi.
Sadece sistemi açıp oyunumu oynarım, internette gezinirim dersen arada hissedilir bir fark olmayacak zaten. İkisinden birisini seçecek olsam SN5000 alırım. Daha güncel ve güçlü donanımsal özelliklere sahip, overall performansı daha iyi.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-