2.000-3.000 TL bütçe ile Ryzen 5500 RX6600 sistem için PSU önerisi

Bütçe
2.000-3.000 TL
Hocam Everest 550W'ı hemen değiştirmeliyim değil mi? Zaten 1.5 senedir de kullanıyorum. Normalde yeni bir kulaklık alacaktım ama PSU galiba daha öncelikli. Bütçeyi 4 bin TL'ye kadar esnetebilirim galiba. Bu fiyat bandında da kaliteli bişey yoksa Max pro 700'ü alayım.

C750 revizyon mu gördü?

Göreli epey zaman oldu. 1.5 yıl olmuştur.

Yani sorun yaratmıyorsa kalmasında sakınca yok. Bu fiyat bandında Max Pro en iyi seçenek eğer değiştiresiniz varsa.

Göreli epey zaman oldu. 1.5 yıl olmuştur.

Yani sorun yaratmıyorsa kalmasında sakınca yok. Bu fiyat bandında Max Pro en iyi seçenek eğer değiştiresiniz varsa.
Sadece Pc kapalı iken ses çıkarıyor. Cızırtı değil. Başka da bir sorun yok. 5 kere falan elektrikler kesildi bir sorun olmadı. Max Pro alacağım galiba ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Sıfır olarak pek düzgün bir PSU görmedim ben bayağıdır bu aralıkta o yüzden demiştim.

Sadece PC kapalı iken ses çıkarıyor. Cızırtı değil. Başka da bir sorun yok. 5 kere falan elektrikler kesildi bir sorun olmadı. Max Pro alacağım galiba ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Ses için BIOS'tan ErP'yi açıp deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…