Bütçe
2.000-3.000 TL

deiinzz 3

Deneyimli
XBOX konsolumda kullanmak için kablosuz kulaklık arıyorum. Havit H2015 Pro modelinde uyumlu yazıyor ama tam çözemedim, kablosuz şekilde uyumlu değil sanırım. Aula G7 Pro da aynı şekilde. XBOX uyumlu olan 5-6K aşağısında bir şey bulamadım ben. 2-3K civarı XBOX'ta kablosuz kullanılabilen kulaklık önerisi olan var mıdır?

@Simon
@Trina
@Ethem Efe

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox konsolumda kullanmak için kablosuz kulaklık arıyorum. Havit H2015 Pro modelinde uyumlu yazıyor ama tam çözemedim, kablosuz şekilde uyumlu değil sanırım. Aula G7 Pro da aynı şekilde. Xbox uyumlu olan 5-6K aşağısında bir şey bulamadım ben. 2-3K civarı Xbox'ta kablosuz kullanılabilen kulaklık önerisi olan var mıdır?

@Simon

@Trina

@Ethem Efe

Bu bütçede uyumlu var mı, bilgim yok maalesef. Bütçe çıkma ihtimali varsa, G7 Pro piyasadaki en iyi kontrolcü XBOX için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler hocam. Fena değilmiş fiyatı. Zaten daha iyi kulaklıklarım var, o yüzden aşırı kötü olmadığı sürece sorun olmaz.

Ses seviyesi olarak nasıl hocam sizce. Tangzu WAN er 2'nin %70'i kadar var mıdır mesela.

Teşekkürler hocam. Fena değilmiş fiyatı. Zaten daha iyi kulaklıklarım var, o yüzden aşırı kötü olmadığı sürece sorun olmaz.

Ses seviyesi olarak nasıl hocam sizce. Tangzu WAN er 2'nin %70'i kadar var mıdır mesela.
Rica ederim bu fiyata pişman etmez.

Seviyeden kasıt şiddet mi?