cakiiiiiii3
Uzman
Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde var bayağı. O sitelerden önerirseniz çok iyi olur. Bana Ethernet kablosu fazla olan ve 1000 Mbps 5G destekleyen model lazım.
Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde var bayağı. O sitelerden önerirseniz çok iyi olur. Bana Ethernet kablosu fazla olan ve 1000 Mbps 5G destekleyen model lazım.
Evin kaç m², şu anki cihaz evin ortasında mı yoksa uç bir kısmında mı konumlanıyor, eğer oyun oynuyorsan bufferbloat skorun nedir?
![]()
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out.www.waveform.com
Kablo ile bağlayıp kullanacaksan bunu al zaten ana cihazın var mış.İnternette TP-Link var.
Hocam tek oda için. Evde 10 senelik modem var. Onun çekim gücü ile 2 oda iyi şekikde yetiyor. Oyun için değil güzel çeksin. Oyunda oynatır zaten. TP-Link'in falan var ama iyi midir?
@NYTMARE, https://ty.gl/s2g0mob5qvgb6 nasıldır sizce?
Hocam bu iyi ancak 3 port var diyor. Bana 1000 Mbps 5 portlu bir model lazım.Kablo ile bağlayıp kullanacaksan bunu al zaten ana cihazın var mış.
Hocam bu iyi ancak 3 port var diyor. Bana 1000 Mbps 5 portlu bir model lazım.
Evet sağlar.@NYTMARE, hocam şimdi biz cat 6 ya da cat 7 olması lazım. 1000mb ana modemden kqblo çekiyoruz. Bu router 1000mb sağlar değil mi ? Güzel çünkü.