Bütçem 2.000-3.000 TL arası diyeyim. Çok fazla bayılmak istemiyorum ama 3.200'e oynayabilirim. Stoklarda olsa A9 Pro düşünüyordum ama stokta olmadığı için farklı bir fare arayışındayım. 8K ve Kablosuz olması şartıyla fare önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-3.000 TL
8K bomboş, hiçbir ise yaramayan sadece şarj yiyen bir satış taktiğinden ibaret. Bütçe esner mi biraz? Ya da 2. el uygun mu?
A9 Pro düşündüğün için atıyorum. 2. el açıksan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...i-atk-dragon-fly-a9-ultimate-1310181436/detay 3000'e yorumlarda düşmüş, 2800 teklif edersin komisyonlarla sana 3000'e gelir. Kendimde aynı modeli kullanıyorum ikinci elden almıştım.
johan liebert
Becerikli
https://wraithesports.com/products/..._psq=a9+u&_ss=e&_v=1.0&variant=49856764248257 Ultra Max modelini öneririm.
Zero_Tw02
Çalışkan
Tutuşunuz nedir?Bütçem 2.000-3.000 TL arası diyeyim. Çok fazla bayılmak istemiyorum ama 3.200'e oynayabilirim. Stoklarda olsa A9 Pro düşünüyordum ama stokta olmadığı için farklı bir fare arayışındayım. 8K ve Kablosuz olması şartıyla fare önerilerinizi bekliyorum.
Emre.py
Üstün
2. El farede düşünmüyorum hocam.8K bomboş, hiçbir ise yaramayan sadece şarj yiyen bir satış taktiğinden ibaret. Bütçe esner mi biraz? Ya da 2. el uygun mu?
Çoğunlukla palm, fingertip'e kayabiliyor.
Zero_Tw02
Çalışkan
Palmdan nasıl fingertip kayabiliyor hocam?2. El farede düşünmüyorum hocam.
Çoğunlukla palm, fingertip'e kayabiliyor.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...