A ahbenoto Çalışkan Katılım 5 Şubat 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 5 21 Şubat 2026 #1 Arkadaşlar merhaba. 2K-3K bandında beyaz Türkçe manyetik klavye önerisi rica ediyorum. Bildiğiniz güzel klavyeler var mıdır bu fiyat bandında? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2026
Arkadaşlar merhaba. 2K-3K bandında beyaz Türkçe manyetik klavye önerisi rica ediyorum. Bildiğiniz güzel klavyeler var mıdır bu fiyat bandında?
23783 34 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.129 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.473 21 Şubat 2026 #2 GameRaider K1 HE White Türkçe Gaming Klavye GameRaider K1 HE White, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar. www.gaming.gen.tr
GameRaider K1 HE White Türkçe Gaming Klavye GameRaider K1 HE White, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar. www.gaming.gen.tr
Toby Fox 68 Seçkin Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.280 Çözümler 169 Beğeniler 13.725 Yer United Kingdom 21 Şubat 2026 #3 Türkçe istediğiniz için zaten geriye K1'den başka pek seçenek kalmıyor. Türkçe olması şart mı? Klavyeye bakarak yazmıyorsanız sorun olmayacaktır İngilizce olması da.
Türkçe istediğiniz için zaten geriye K1'den başka pek seçenek kalmıyor. Türkçe olması şart mı? Klavyeye bakarak yazmıyorsanız sorun olmayacaktır İngilizce olması da.
KS KS A ahbenoto Çalışkan Katılım 5 Şubat 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 5 21 Şubat 2026 #4 Arada iş için masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum o yüzden lazım olabiliyor. 23783 dedi: GameRaider K1 HE White Türkçe Gaming Klavye GameRaider K1 HE White, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Beğendim gibi özelliklerini inceleyip almayı düşüneceğim teşekkürler hocam.
Arada iş için masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum o yüzden lazım olabiliyor. 23783 dedi: GameRaider K1 HE White Türkçe Gaming Klavye GameRaider K1 HE White, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Beğendim gibi özelliklerini inceleyip almayı düşüneceğim teşekkürler hocam.