Cat Lon

Uzman
%100 klavye almak istiyorum ama hangi switch almalıyım karar veremedim. Mekanik mi almalıyım, hangi switch almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kablolu istiyorum. Her türlü oyunu oynuyorum. Uzun ömürlü sağlam bir şey olsun istiyorum. Fiyatları hakkında pek bilgim yok 2-3 bin liralara alabilir miyim?

Önerilerinizi bekliyorum.

İlk önerdiğim ürünü sildim. Kendine özel switchleri olduğundan, switch tarafında sorun yaşarsanız uygun olmaz. Bence bağlantıdaki ürün ihtiyaçlarınız için yeterli olacaktır. Kullanımıza bağlı ömrü değişir. Switchleri çift basma sorunu yaşar veya bozulursa, az kullandığınız tuşların switchleri veya sonradan alacağınız harici switchler ile değiştirebilirsiniz.

Ekstra olarak şu bilek desteğini öneririm. Kendim kullanıyorum. Klavyenin dibine yaslamayın biraz aralık bırakırsanız daha iyi oluyor.

Bir de yoksa güzel bir 90x40 mouse pad alınabilir.

Son düzenleme:
İlk önerdiğim ürünü sildim. Kendine özel switchleri olduğundan, switch tarafında sorun yaşarsanız uygun olmaz. Bence bağlantıdaki ürün ihtiyaçlarınız için yeterli olacaktır. Kullanımıza bağlı ömrü değişir. Switchleri çift basma sorunu yaşar veya bozulursa, az kullandığınız tuşların switchleri veya sonradan alacağınız harici switchler ile değiştirebilirsiniz.

Ekstra olarak şu bilek desteğini öneririm. Kendim kullanıyorum. Klavyenin dibine yaslamayın biraz aralık bırakırsanız daha iyi oluyor.

Bir de yoksa güzel bir 90x40 mouse pad alınabilir.
Selamlar yanıtınız için teşekkürler. Konuyu açtıktan sonra redragon k556 aldım. Fena değil beklentimin biraz altında sadece. Bu arada önerdiğiniz klavyede stok yok gözüküyor bilginize.