Bütçe
2.000-3.000 TL
Sadece dediğin tuşları ekleyecek şekilde tuş bulamazsın maalesef. Onun dışında bu fiyat bandında Türkçe karakter alacağın bir klavye de bu kalitede olmayacaktır.

Hocam çok kaliteli olmasına gerek yok. Hem Black Widow V3 gibi klavyeler çok mu kötü? Standart kullanıcıyım. Klavyenin öyle yağlı falan olmasına gerek yok hocam. Türkçe Q uzun yıl götürecek klavyeler yeterlidir.

Hocam çok kaliteli olmasına gerek yok. Hem Black Widow V3 gibi klavyeler çok mu kötü? Standart kullanıcıyım. Klavyenin öyle yağlı falan olmasına gerek yok hocam. Türkçe Q uzun yıl götürecek klavyeler yeterlidir.
Tamamda hocam aynı fiyata sadece 3-5 tuş fazladan türkçe olacak diye çok daha kalitesiz bir klavye almaya değer mi. Ozaman attığım klavyeyi alın olmadı ilerde değiştirirsiniz. Ş tuşu gene Ş tuşu üstünde harf değil sembol olacak sadece ama siz gene bastığınız zaman normal şekilde yazmaya devam edeceksiniz.

Tamamda hocam aynı fiyata sadece 3-5 tuş fazladan Türkçe olacak diye çok daha kalitesiz bir klavye almaya değer mi? O zaman attığım klavyeyi alın olmadı ileride değiştirirsiniz. Ş tuşu gene ş tuşu üstünde harf değil sembol olacak sadece ama siz gene bastığınız zaman normal şekilde yazmaya devam edeceksiniz.

Tamam hocam haklısınız ama keycap fiyatı bana tuzlu geldi açıkçası.şöyle keycap nasıldır? İstediğim tuşlar var ve bu fiyatı verebilirim. Alınır mı?

Tamam hocam haklısınız ama keycap fiyatı bana tuzlu geldi açıkçası.şöyle keycap nasıldır? İstediğim tuşlar var ve bu fiyatı verebilirim. Alınır mı?
Benim önerdiğim ve klavyenin üstünde olandan daha kalitesiz bir keycap bu.

Hocam anlıyorum Tr tuş takımı istiyosanuz ama 2000-3000TL bandında kaliteli TR tuş takımlı bi klavye yok. TR tuş takımına da kaliteli bir model almadıktan sonra bi anlamı kalmıyor. Hem uzun yıllar götürsün diyorsunuz hemde daha kalitesiz olan ürünlere yöneliyosunuz. En kötü tuş takımlarını birkaç ay sonra alırsınız.

Benim önerdiğim ve klavyenin üstünde olandan daha kalitesiz bir keycap bu.

Hocam ben hariç benden yaşlı insanlarda kullanacak. Ya uygun keycap lazım ya da Türkçe Q klavye. 2K vereceğim klavyeye neredeyse yarı fiyatı kadar birkaç tuş için keycap e o kadar para harcamak istemiyorum. İdarelik ne yapmam lazım? Sonuçta normal klavye ile zor yazıyorlar hocam.