Bütçe
2.000-3.000 TL

tndgn06

Çalışkan
Geçenlerde Nothing Ear aldım ve sesinden memnun kaldım.

Bir tane daha kulak içi kulaklık almam gerekli. 2.000-3.000 bandında alınabilecek en iyi kulaklık nedir? Ses kalitesi ve ANC öncelikli, mikrofon iyi olmasa da olur. Buds 3 FE en iyi seçenek midir bu fiyatta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buds3 FE kullanicisi olarak soyluyorum, Buds2 daha iyi ANC veriyordu hem pasif hem de aktif olarak. Ve baglanti sorunlari var, ses ara sira glitchlenip kesiliyor, bir saniye icinde geri geliyor (sanirim Samsung'un Bluetooth kodeki sorunlu). Fakat Buds2 bulamazsaniz Buds3 FE de iyi bir alternatiftir.

ANC icin bu fiyat bandinda Buds3 FE mantikli bir secim olur.
Ses kalitesi olarak peki en iyisi hangisidir ?

Buds3 FE kullanicisi olarak soyluyorum, Buds2 daha iyi ANC veriyordu hem pasif hem de aktif olarak. Ve baglanti sorunlari var, ses ara sira glitchlenip kesiliyor, bir saniye icinde geri geliyor (sanirim Samsung'un Bluetooth kodeki sorunlu). Fakat Buds2 bulamazsaniz Buds3 FE de iyi bir alternatiftir.
Buds 2ler piyasada yok maalesef olanlarda yüksek fiyattan satılıyor. Trendyolda 3400e düşmüş mecbur bunu alacağız gibi

Buds3Fe ürününe kıyasla ses kalitesi olarak ne dersiniz bu ürüne bilginiz var mı ?

Ses kalitesi olarak peki en iyisi hangisidir ?

Buds 2ler piyasada yok maalesef olanlarda yüksek fiyattan satılıyor. Trendyolda 3400e düşmüş mecbur bunu alacağız gibi

Buds3Fe ürününe kıyasla ses kalitesi olarak ne dersiniz bu ürüne bilginiz var mı ?
3.000 TL'ye kadar Buds3 FE en iyisi.