elweald 41

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam,

Serinin 5. bölümüyle karşınızdayım! Bugün "Biraz oyun oynayayım, kafamı dağıtayım veya eski günlere döneyim" diyenler için bolca zaman geçirmelik 8 harika site derledim:

🌍 1. GeoGuessr: Sizi dünyada rastgele bir sokak görünümüne bırakıyor ve nerede olduğunuzu tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşlarla oynamak da aşırı keyifli!

🔗 GeoGuessr - Let's explore the world!

🎥 2. City Guesser (Virtual Vacation): GeoGuessr mantığı ama bu sefer duran fotoğraf değil, sokaklarda yürüyen insanların çektiği 4K videolar üzerinden nerede olduğunuzu tahmin ediyorsunuz.

🔗 City Guesser - Can you guess what city you're in?

⏳ 3. Chronophoto: Tahmin yeteneğinizi zamana karşı yarıştırın! Önünüze gelen fotoğrafın tam olarak hangi yılda çekildiğini bulmaya çalıştığınız bağımlılık yapıcı bir oyun.

🔗 Chronophoto

🚩 4. Flagle: Günlük bayrak tahmin etme oyunu. Her yanlış tahminde bayrağın bir parçasını açarak hangi ülkeye ait olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz.

🔗 Flagle - Guess the Country Flag

🕹️ 5. Old Games Download: Çocukluğumuzun ve gençliğimizin efsanevi eski PC oyunlarını arşivleyen ve ücretsiz indirmenizi sağlayan tam bir nostalji müzesi.

🔗 https://oldgamesdownload.com/

🎮 6. 7a0 - Mini Oyunlar: Tarayıcı üzerinden doğrudan oynayabileceğiniz, indirme gerektirmeyen eğlenceli ve pratik mini oyun sitesi.

🔗 Play — build your World Cup dream team | 7a0

⚽ 7. Draft Fantasy - Perfect Season: Futbol tutkunları için simülasyon mantığında, takımlarla namağlup sezon geçirmeye çalıştığınız eğlenceli bir futbol mini oyunu.

🔗 Spurs 38-0 · Perfect Cup

🧗‍♂️ 8. Sahi Kaça?: Türk yapımı, tarayıcı üzerinden oynanan ve eğlenceli kurgusuyla zamanın nasıl geçtiğini unutturan tatlı bir tahmin oyunu.

🔗 Sahi Kaca?

En çok hangisinde vakit harcayacaksınız gibi duruyor? Yorumlarda kapışalım!

:LOL::LOL: Contra yokmuş hocam, ben de şimdi Superforgu gördüm, çok duygulandım.
Hee pek fazla oynayamiyordum bilmiyorum o oyunu. Sadece Contra, Tank, Mario givi oyunlari oynardim ve sadece sabah erken kalkip herkes uyurken oynayabiliyordum. 😂 Ne günlerdi be. Günes dogar dogmaz kalkıp contra oynamak. Hahaha. Özledim o atmosferi. Dünya bile sarı renkli gozukuyordu simdi rengi bile degisti. xD

Hee pek fazla oynayamiyordum bilmiyorum o oyunu. Sadece Contra, tank, Mario givi oyunlari oynardim ve sadece sabah erken kalkip herkes uyurken oynayabiliyordum. 😂 ne günlerdi be. Günes dogar dogmaz kalkıp Contra oynamak. Hahaha. Özledim o atmosferi. Dünya bile sarı renkli gozukuyordu simdi rengi bile degisti. xD.

Keşke o günleri daha doya doya yaşasaydım. Yaşasaydık. Çok özledim eski günleri, anıları, yaptıklarımı.

Sahsen seni bilmem ama çocuklugumu hep eksik yasadim. Bazen iyi anilar geliyor ozluyorum bazen kotuleri geliyor ozlemiyorum. Iksii arasindayim.

Yaş aldıkça yaşadığım iyi anılar azalıyor hocam. Ondan dolayı iyi anılarıma dönmek çok isterdim. Kötüleri unutuyorum artık.

Yaş aldıkça yaşadığım iyi anılar azalıyor hocam. Ondan dolayı iyi anılarıma dönmek çok isterdim. Kötüleri unutuyorum artık.
Benim bir soyle mistik bir olayim var. Hep sucsuz yere dayak yerdim. %80 oraninda ve hala öyle 32 yasima geldim hala beni suclarlar bir olay oldugunda suan dovmeselerde suc atiyorlar. Her yerde boyle disarida vs. Garip yani. Artik alistim. xD Su siralar kozmik ironiye merak saldim bu yuzden. Baya bir örnekleri var bunla ilgili yasanmis.

Benim bir soyle mistik bir olayim var. Hep sucsuz yere dayak yerdim. %80 oraninda ve hala öyle 32 yasima geldim hala beni suclarlar bir olay oldugunda şu an dovmeselerde suc atiyorlar. Her yerde boyle disarida vs. garip yani. Artik alistim. xD su siralar kozmik ironiye merak saldim bu yuzden. Bayağı bir örnekleri var bununla ilgili yasanmis.

🥲 Adınıza üzüldüm hocam. Çevrenizi değiştirmeye bakın bence; ben öyle yaptım. 3-5 tane arkadaşım diyeceğim insan var, gerisi zaten beni ilgilendirmiyor.

🥲 Adınıza üzüldüm hocam. Çevrenizi değiştirmeye bakın bence; ben öyle yaptım. 3-5 tane arkadaşım diyeceğim insan var, gerisi zaten beni ilgilendirmiyor.
Az kaldi KPSS'den sonra gitcem azicik asim kaygisiz basim hesabi. Reddi mirasta yapcam ayrica. Bahcelerde onlarin olsun hic umrumda degil.