elweald 42

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam,

Serinin 4. bölümüyle karşınızdayım! Bugün hem günlük hayatta işinize çok yarayacak pratik araçlar hem de ekran başında vakit geçirirken keşif yapabileceğiniz siteleri derledim:

🎬 1. BestSimilar: "Bu filme benzer başka ne izleyebilirim?" derdine son veren site. Sevdiğiniz bir filmi veya diziyi yazıyorsunuz, konu ve atmosfer olarak ona en çok benzeyen yapımları anında listeliyor.

🔗 Best Similar Movies Recommendation Service

🗣️ 2. YouGlish (Türkçe): Bir kelimenin veya cümlenin YouTube videolarında nasıl telaffuz edildiğini ve günlük konuşmada nasıl geçtiğini anında önünüze getiren muazzam bir arama motoru.

🔗 How to Pronounce Turkish Naturally | YouGlish

✈️ 3. Google Flights (Uçak Bileti): En ucuz uçak biletlerini bulmak, fiyatları karşılaştırmak ve gitmek istediğiniz rotanın en uygun zamanlarını yakalamak için Google'ın geliştirdiği en pratik araç.

🔗 Google Uçuş Arama

🌍 4. Google Earth: Dünyanın dört bir yanını, kendi mahallenizi, evinizi veya sokakları 3 boyutlu olarak kuş bakışı gezebileceğiniz, oturduğunuz yerden sanal tura çıkaran efsanevi site.

🔗 Google Earth

Aralarından daha önce kullandığınız var mıydı? Serinin 5. gününde hangi konsepti paylaşalım? Yorumlarda buluşalım!

Bence artık "Mmmerhaba arkadaşlar" Diye gir önerim bu. Birde sonraki gün konsept oyun olsun.
Bir de kameraya kafa atsın.

Eskiden şu sitelerin hepsi ne kadar faydalıydı, ta ki yapay zekâ gelişene kadar.
Evet, öyleydi. Şimdi birçok AI alternatifi var. Ben canım sıkıldığında Street View ile gezmekten başka bir şey yapmıyorum internette.