EmirBey 2
Uzman
Xbox ne demek?Modlar mesajlarda xbox yazdığımız için ''XBOX'' olarak düzeltmediği sürece gayet zevk alarak her gün kullanıyorum burayı.
Xbox ne demek?Modlar mesajlarda xbox yazdığımız için ''XBOX'' olarak düzeltmediği sürece gayet zevk alarak her gün kullanıyorum burayı.
Rehberlerde ne var?Bazı konular çıkıyor karşıma merakımı getiriyor ve bazı yeniliklerden haberdar olmamı sağlıyor. Özellikle rehberleri falan okumayı çok seviyorum.
İnsanları bilgilendirmek için bilgiler var. Örneğin "Format nasıl atılır?" başlığı bir rehberdir.
Hayatta yalnızlık çekenlerdensiniz sanki hocam.Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi.
Rehber kısmı nerede, baktım göremedim.İnsanları bilgilendirmek için bilgiler var. Örneğin "Format nasıl atılır?" başlığı bir rehberdir.
Buradaki tartışmaları uzatıp takmayacaksın, formül bu.Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi.