elweald 36

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam,

İnternette gezinirken bazen canım sıkılıyor ve kenarda köşede kalmış enteresan/faydalı sitelerde takılıyorum. Bundan sonra vakit buldukça bu siteleri seri halinde sizinle paylaşmayı planlıyorum. Paylaşacağım sitelerin bazıları sadece eğlence/nostalji amaçlı, bazıları ise gerçekten işinize yarayacak araçlar olacak.

İlk serinin teması: Nostalji!

Bizi geçmişe götürecek harika bir Windows XP simülasyonu ve yine o dönemlerin efsane arayüzleriyle şarkı dinleyebileceğiniz iki site:

🔹 Windows XP Simülasyonu: Microsoft Windows XP Professional

🔹 Nostaljik Winamp & Müzik: SkinAmp — Free YouTube Music Player in a Classic Winamp 2 Skin (100K+ Skins)

Siz nasıl buldunuz? İlerleyen günlerde serinin devamını getireceğim, takipte kalın!

Arkadaşlar selam,

İnternette gezinirken bazen canım sıkılıyor ve kenarda köşede kalmış enteresan/faydalı sitelerde takılıyorum. Bundan sonra vakit buldukça bu siteleri seri halinde sizinle paylaşmayı planlıyorum. Paylaşacağım sitelerin bazıları sadece eğlence/nostalji amaçlı, bazıları ise gerçekten işinize yarayacak araçlar olacak.

İlk serinin teması: nostalji!

Bizi geçmişe götürecek harika bir Windows XP simülasyonu ve yine o dönemlerin efsane arayüzleriyle şarkı dinleyebileceğiniz iki site:

🔹 Windows XP simülasyonu: Microsoft Windows XP Professional

🔹 nostaljik winamp & müzik: SkinAmp — Free YouTube Music Player in a Classic Winamp 2 Skin (100K+ Skins)

Siz nasıl buldunuz? İlerleyen günlerde serinin devamını getireceğim, takipte kalın!

Neal. Fun'da var bu işin piridir

Neal. Fun'da var bu işin piridir.

Pek nostaljik değil ama görmedim temanın nostalji olduğunu.

Simulasyonlar tat vermiyor artık; zevk alamıyorum nedense. Yani bir retro bilgisayarına kurmak varken bir garip geliyor simulasyon kullanmak. Yani bilgisayarı açtığın zaman o XP ekranı ve oyunların her şeyin gelecek.

İlerleyen günlerde onu da paylaşırım hocam.

Amacım sadece nostaljik şeyler paylaşmak değil hocam. Öyle zaman geçirilecek veya işe yarayacak siteleri paylaşmayı düşünüyorum.

Bir seri adı altında rehber açıp tek yerde toplarsanız temalara göre çok güzel olur hocam.

Simulasyonlar tat vermiyor artık; zevk alamıyorum nedense. Yani bir retro bilgisayarına kurmak varken bir garip geliyor simulasyon kullanmak. Yani bilgisayarı açtığın zaman o XP ekranı ve oyunların her şeyin gelecek.

Zaten hocam onun yerini hiçbir şey tutamaz.

Bir seri adı altında rehber açıp tek yerde toplarsanız temalara göre çok güzel olur hocam.

Belki seri bitince yapabilirim çok site var çünkü.