Bütçe
2.000-3.000 TL

Ethem Efe 40

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Şu an Soundcore Q10 kullanıyorum, memnun sayılırım ama bu lanet hands Free mevzusu çok bozuyor, ekstra bir ayrıştırıcı ile kulak içi kulaklık bağlayıp onun mikrofonunu kullanıyorum. Öbür türlü mikrofon isteyen bir şeyi açtığımda anında ses çok kötü bir kaliteye iniyor. Bluetooth kulaklıkların hepsinde var mı bilmiyorum bu ama ona göre önerirseniz sevinirim.

Bluetooth tercihim, oyun amaçlı istemiyorum aslında, müzik dinlerim çoğunlukla, ses kalitesi iyi olsa güzel olur. En azından mevcut kulaklığım ile aynı ya da daha yüksek olsa. Mikrofon iyi olması zorunlu değil ama çok iyi olur. Soundcore Q10 tarzı hızlı şarj olabilen bir alet olursa tam olur.

Önerilenler Fifine ampligame F9 ve Cloud 3 oldu, hangisini tercih etmeliyim?

Şu an Soundcore Q10 kullanıyorum, memnun sayılırım ama bu lanet hands Free mevzusu çok bozuyor, ekstra bir ayrıştırıcı ile kulak içi kulaklık bağlayıp onun mikrofonunu kullanıyorum. Öbür türlü mikrofon isteyen bir şeyi açtığımda anında ses çok kötü bir kaliteye iniyor. Bluetooth kulaklıkların hepsinde var mı bilmiyorum bu ama ona göre önerirseniz sevinirim.

Bluetooth tercihim, oyun amaçlı istemiyorum aslında, müzik dinlerim çoğunlukla, ses kalitesi iyi olsa güzel olur. En azından mevcut kulaklığım ile aynı ya da daha yüksek olsa. Mikrofon iyi olması zorunlu değil ama çok iyi olur. Soundcore Q10 tarzı hızlı şarj olabilen bir alet olursa tam olur.

Önerilenler Fifine ampligame F9 ve Cloud 3 oldu, hangisini tercih etmeliyim?
Mevcut kulaklık tercihleriniz ve ihtiyaçlarınıza göre aşağıdaki önerilerde bulunuyorum:

Öneri 1: Fifine Ampligame F9​

• Ses Kalitesi: Genel olarak iyi bir ses deneyimi sunar, müzik dinlemek için yeterlidir.
  • Mikrofon: Göreceli olarak iyi bir mikrofon kalitesine sahiptir; sohbet veya video aramaları için uygundur.
  • Bağlantı: Bluetooth özelliklidir; ayrıca, daha iyi ses kalitesi için kablolu bağlantı seçeneği de sunar.
  • Şarj Süresi: Hızlı şarj özelliği yok ama yeterli bir batarya ömrüne sahiptir.

Öneri 2: HyperX Cloud 3​

• Ses Kalitesi: Üst seviye ses kalitesi sunar; özellikle basları güçlüdür, müzik dinlemek için harika bir deneyim yaşatır.
  • Mikrofon: Kaliteli bir mikrofon ile gelir; sesin net iletilmesini sağlar.
  • Bağlantı: Hem Bluetooth hem de kablolu bağlantı seçenekleri mevcut, daha esnek kullanım sağlar.
  • Şarj Süresi: Uygun bir batarya ömrü vardır, uzun süreli kullanım için yeterlidir.

Sonuç​

• Ses kalitesine öncelik veriyorsanız, HyperX Cloud 3 tercih etmeniz uygundur.
  • Eğer maliyet ve esneklik sizin için daha önemliyse, Fifine Ampligame F9 iyi bir seçenek olacaktır.

Her iki ürün de güzel seçeneklerdir, neyi önceliklendirdiğinize bağlı olarak karar vermeniz önerilir.