Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Relaxed claw grip mouse önerisi olan var mı? Elim 16 cm uzunluğunda, tutuş şeklim ise şöyle: Baş parmağım palm gibi dümdüz, diğer parmaklarım claw pozisyonda.

Bütçem 2.000–3.000 TL arasında. Şu an Spirit of Aim Hybrid kullanıyorum ama büyük ihtimalle Wraith Ace Poron’a geçeceğim.

Şu anda Dareu A950 Pro 1K Hz kullanıyorum ancak pek elime uygun değil. Özellikle MB4 ve MB5 tuşlarının konumu baş parmağıma denk geliyor ve istemsizce tıklıyorum. Bu problemi yaşamayacağım bir mouse önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutuş şeklinize göre, istediğinizi alabilirsiniz.

Relaxed claw grip mouse önerisi olan var mı? Elim 16 cm uzunluğunda, tutuş şeklim ise şöyle: Baş parmağım palm gibi dümdüz, diğer parmaklarım claw pozisyonda.

Bütçem 2.000–3.000 TL arasında. Şu an spirit of aim hybrid kullanıyorum ama büyük ihtimalle Wraith ace Poron'a geçeceğim.

Şu anda dareu A950 Pro 1K Hz kullanıyorum ancak pek elime uygun değil. Özellikle MB4 ve MB5 tuşlarının konumu baş parmağıma denk geliyor ve istemsizce tıklıyorum. Bu problemi yaşamayacağım bir mouse önerirseniz sevinirim.

Scyrox V8 ya da MCHOSE L7 Ultra alabilirsin.

Dareu Eline uymuyorsa Scyrox hiç uymaz. Boşa arkadaşların önerdiği gibi Scyrox alma. V8 zaten hard claw faresi. V6'da Dareu'dan ufak bir fare o yüzden rahat edemezsin.

Bu ikisine bakabilirsin 3500TL bütçe ile ATK A9 ultra veya OGM Pro V2. Bütçe 3000 üstüne çıkmıyorsa da ATK A9 Pro ve 8000Hz alıcısını da alabilirsin.

Dareu Eline uymuyorsa Scyrox hiç uymaz. Boşa arkadaşların önerdiği gibi Scyrox alma. V8 zaten hard claw faresi. V6'da Dareu'dan ufak bir fare o yüzden rahat edemezsin.

Bu ikisine bakabilirsin 3500TL bütçe ile ATK A9 ultra veya OGM Pro V2. Bütçe 3000 üstüne çıkmıyorsa da ATK A9 Pro ve 8000Hz alıcısını da alabilirsin.
Hocam Ace Protonla güzel gidermi ATK A9?

Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse nasıldır hocam?​

Eliniz terleyince yapışıyor mu eliniz mousepade?
Buda iyi bir fare ama buda baya küçük ona göre hesapla.

Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse nasıldır hocam?​

Eliniz terleyince yapışıyor mu eliniz mousepade?
Biraz oluyor evet. Gün boyu uzun saatler kullandıysam gün sonuna doğru elim olmasa da kolumu dayadığım kısmı biraz yapışıyor.