Jackdawn
Gelişen
Uzun zamandır Rival 600 kullanıyordum fakat artık emekliye ayrılma zamanı geldi. Elim büyük sayılabilir, (19 cm) elime göre bir mouse arıyorum. Genellikle FPS ve MMO oyunları oynuyorum. Uzun zamandır mouse değiştirmediğim piyasadan oldukça uzak kalmışım ve güncel mouse piyasasını bilmiyorum, rahat ve uzun süre götürebilecek bir mouse arıyorum. Kablolu kablosuz, hafif ağır takıntım yok çünkü yıllardır ağır mouseler kullanıyordum. Belki hafif daha iyi olabilir yine de emin değilim.
Biraz forumlara göz attım ve çoğunlukla bu fiyatlara şu mouseler öneriliyor;
wraithesports.com
wraithesports.com
Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda kullananlar var mı? Bunlara ek olarak önerebileceğiniz modeller var mı?
Biraz forumlara göz attım ve çoğunlukla bu fiyatlara şu mouseler öneriliyor;
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
VXE R1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda kullananlar var mı? Bunlara ek olarak önerebileceğiniz modeller var mı?