Bütçe
2.000-3.500 TL

Th3RealKayseriLee 42

Üstün
Kendi kontrolcüsü dışında yan sanayi ya da farklı model olanı önerebilir misiniz? Kuzenim PS5 aldı ve gamepad konusunda deneyimli arkadaş ve hocalarımın tavsiyelerini istiyorum. Orijinal koldan ucuz olsun yeterli. (MK11 ve futbol oyunlarını da o koldan oynatabilsin)

Kendi kontrolcüsü dışında yan sanayi ya da farklı model olanı önerebilir misiniz? Kuzenim PS5 aldı ve gamepad konusunda deneyimli arkadaş ve hocalarımın tavsiyelerini istiyorum. Orijinal koldan ucuz olsun yeterli. (MK11 ve futbol oyunlarını da o koldan oynatabilsin)
PS5 kolları zaten belirttiğiniz bütçede neden yan sanayi arıyor anlamadım.

Fantechler benim bildiğim PS5 henüz desteklemiyor. Geliştiriciler uğraşıyordu ama 1 yıldır bir gelişme görmedim belki yeni modellerde gelmiştir ama Nova 2 gibi modellerde yok.

Hall effect muhabetinden dolayı sanırım. Daha uzun ömürlü olması için.

Aslında PS5 kolu alıp belli bir süre kullanabilir daha sonra drift gibi bir sorun oluşursa hall effect 2'li paket 400-500 TL, taktırması da bir telefoncu bile takar toplamda 600-800 TL'ye hallolur.

Fantechler benim bildiğim PS5 henüz desteklemiyor. Geliştiriciler uğraşıyordu ama 1 yıldır bir gelişme görmedim belki yeni modellerde gelmiştir ama Nova 2 gibi modellerde yok.

Aslında PS5 kolu alıp belli bir süre kullanabilir daha sonra drift gibi bir sorun oluşursa 2 tanesi 400-500 TL, taktırması da bir telefoncu bile takar toplamda 600-800 TL'ye hallolur.
Düzelttim öyleymiş.