Ben şahsen hem hikayeli hem de rekabetçi oyun oynayan birisiyim. Klavyemin de haliyle kaliteli olması lazım. Tabii rekabetçi oyunları fazla ciddi oynamıyorum her sezon en yüksek rütbe yapacağım diye bir kaidem yok. Ama yine de klavyemin kaliteli olmasını isterim. Klavyede istediğim özelliikler:
2.000-4.000 TL arası.
Siyah renk olması.
Kablosuz olması.
Key capslerin Türkçe olması ama çok da zorunlu değil.
%75 veya TKL olması.
Pilinin en azından RGB açık 1 gün kadar dayanması.
2-3 yıl dayansa güzel olur.
Bu özelliklere sahip klavyeler önerirseniz güzel olur. Deneyimlerinizi de paylaşırsanız hoş olur tabii.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Güzele benziyor evet 12000 MAH batarya gerçekten şaşırttı hiçbir klavyede görmemiştim ama bence biraz daha ucuza aynı özelliklere sahip bulunabilir gibi geliyor(12000MAH batarya dışında).