İyi sosyaller. Mevcut olarak Apex 7 TKL kullanıyorum, 3 yıl oldu artık çok yıprandı. Kesinlikle İngilizce tuş dizilimine sahip olması lazım. Ek olarak TKL olursa daha iyi olur, full klavye pek sevmiyorum. FPS oyunları oynuyorum genelde. Renk olarak da siyah tercih ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-4.000 TL
RapidLemming955 47
Üstün
Tercihlerinize uyuyor. Fiyat olarak bir tık pahalı diğer renklere göre. @michaelscofield daha iyi öneri yapacaktır.
oğuz sasi 47
Yetkin
Bunu görmüştüm tasarımı vb. olsun çok hoş bir şeye benziyor. Önerilere açığım yine de teşekkürler.
Tercihlerinize uyuyor. Fiyat olarak bir tık pahalı diğer renklere göre. @michaelscofield daha iyi öneri yapacaktır.
- Makaleler
- 2
Siyah zorunlu değilse.
ulugames.com.tr
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavye
ulugames.com.tr
demjr 47
Yetkin
Herkes bu klavyeyi öneriyor, o kadar iyi mi gerçekten. Ne bileyim manyetik switchli bir klavye daha iyi olmaz mı FPS oyunları için?Siyah zorunlu değilse.
![]()
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavyeulugames.com.tr
oğuz sasi 47
Yetkin
Bu tuş tasarımı çok ilginçmiş. Siyah zorunlu değil fakat masadaki her şey siyah olduğu için sıratmasını istemiyorum. Tek beyaz olan şey mouse.Siyah zorunlu değilse.
![]()
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavyeulugames.com.tr
- Makaleler
- 2
@demjr, manyetik switchli klavyeler illa daha iyi olacak diye bir şey yok hocam. Şahsen ben düşük bütçe manyetik önermiyorum. Attığım klavye teknik özellik olarak 5000-6000 TL'lik klavyeler ile kapışıyor.
Sorun olmazsa tercih edin. Cidden çok kaliteli bir klavye fiyatına göre. Ama ön siparişte bilginiz olsun.
Bu tuş tasarımı çok ilginçmiş. Siyah zorunlu değil fakat masadaki her şey siyah olduğu için sıratmasını istemiyorum. Tek beyaz olan şey mouse.
Sorun olmazsa tercih edin. Cidden çok kaliteli bir klavye fiyatına göre. Ama ön siparişte bilginiz olsun.
oğuz sasi 47
Yetkin
Aklımda bulunsun hocam teşekkür ederim öneri için.@demjr, manyetik switchli klavyeler illa daha iyi olacak diye bir şey yok hocam. Şahsen ben düşük bütçe manyetik önermiyorum. Attığım klavye teknik özellik olarak 5000-6000 TL'lik klavyeler ile kapışıyor.
O renk alınacaksa 2880 TL'ye yerine 3.000 TL'ye V2 modelini almak daha mantıklı ama en mantiklisi 2.000 TL'ye yakın modeller.