2.000-4.000 TL'ye 7800X3D için soğutucu önerisi

Bütçe
4.000 TL

TekTabanca

Uzman
Selam, kaliteli kule tipi veya sıvı soğutucu önerir misiniz? Bütçem 2.000-4.000 TL arası.

Hocam bu soğutucuyu düşünüyordum iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyidir hocam Peerless Assassin de. Mesela ben i5 14600K kullanıyorum, 180W kadar çıkıyor bazen hayvan dağlı işlemci.

Ben bunu kullanıyorum idareten, değiştireceğim önümüzdeki ay. Oyunlarda undervolt yapmama rağmen 80-85 derecede geziyor.

Bende 14.nesil İntel işlemci kullanıyordum. Değiştirmek şart oldu. Umarım bu attığım soğutucu yeterli olur. Kasa zaten serin çalışıyor bakalım.

Peerless'a o para verilmez. Phantom Spirit altı düşünmeyin. İlk önerilen Frost Commander da çok iyi bir model.

Şahsen almazdım, yakın fiyatta Thermalright Aqua Elite ve Frozen Edge 360 var.

Peerless'a o para verilmez. Phantom Spirit altı düşünmeyin. İlk önerilen Frost Commander da çok iyi bir model.

Hocam bu işlemciye sıvı soğutucu şart mı? Hiç kullanmadım hep kule tipi aldım o yüzden soruyorum bana önerecek olsan kaliteli f/p sıvı soğutucu hangisi olurdu?

Hocam bu işlemciye sıvı soğutucu şart mı? Hiç kullanmadım hep kule tipi aldım o yüzden soruyorum bana önerecek olsan kaliteli f/p sıvı soğutucu hangisi olurdu?
Sıvı soğutma şart değil. Kasaya sığıyorsa Phantom Spirit 120SE alabilirsiniz.

Sıvı soğutma olarak 360mm desteği varsa Thermalright Frozen Edge ilk önerim olur, alternatif olarak Aqua Elite.

Eski seri pompaları gerek yok o modele. Diğerlerinde 7. nesil Asetek pompa var. Sıvı soğutucu kalitesi sadece boyuyla sırf 360 diye ya da fanlarla ilgili değil, pompa da önemli, fiyata bakıp asla karar vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…