TekTabanca
Uzman
Selam, kaliteli kule tipi veya sıvı soğutucu önerir misiniz? Bütçem 2.000-4.000 TL arası.
![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Hocam eğer kasana sığıyorsa bu en iyilerinden.
Bende 14.nesil İntel işlemci kullanıyordum. Değiştirmek şart oldu. Umarım bu attığım soğutucu yeterli olur. Kasa zaten serin çalışıyor bakalım.İyidir hocam Peerless Assassin de. Mesela ben i5 14600K kullanıyorum, 180W kadar çıkıyor bazen hayvan dağlı işlemci.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 90 SE Black TL-P9 92mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
PA90 SE BLACK Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Ben bunu kullanıyorum idareten, değiştireceğim önümüzdeki ay. Oyunlarda undervolt yapmama rağmen 80-85 derecede geziyor.
Peerless'a o para verilmez. Phantom Spirit altı düşünmeyin. İlk önerilen Frost Commander da çok iyi bir model.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hocam bu soğutucuyu düşünüyordum iyi midir?
Şahsen almazdım, yakın fiyatta Thermalright Aqua Elite ve Frozen Edge 360 var.
Hocam bu işlemciye sıvı soğutucu şart mı? Hiç kullanmadım hep kule tipi aldım o yüzden soruyorum bana önerecek olsan kaliteli f/p sıvı soğutucu hangisi olurdu?Peerless'a o para verilmez. Phantom Spirit altı düşünmeyin. İlk önerilen Frost Commander da çok iyi bir model.
Sıvı soğutma şart değil. Kasaya sığıyorsa Phantom Spirit 120SE alabilirsiniz.Hocam bu işlemciye sıvı soğutucu şart mı? Hiç kullanmadım hep kule tipi aldım o yüzden soruyorum bana önerecek olsan kaliteli f/p sıvı soğutucu hangisi olurdu?
Eski seri pompaları gerek yok o modele. Diğerlerinde 7. nesil Asetek pompa var. Sıvı soğutucu kalitesi sadece boyuyla sırf 360 diye ya da fanlarla ilgili değil, pompa da önemli, fiyata bakıp asla karar vermem.Peerless'a o para verilmez. Phantom Spirit altı düşünmeyin. İlk önerilen Frost Commander da çok iyi bir model.