Bütçe
4.000 TL
Eski seri pompaları gerek yok o modele. Diğerlerinde 7. nesil Asetek pompa var. Sıvı soğutucu kalitesi sadece boyuyla sırf 360 diye ya da fanlarla ilgili değil, pompa da önemli, fiyata bakıp asla karar vermem.
Fiyat değil sadece. Corsair'ın yazılımı tam oturmuş değil ek olarak yük altında 240 RS sesli çalışan bir model.

Ben hiçbiriyle uğraşmazdım açıkçası, Phantom Spirit alır geçerdim.

Fiyat değil sadece. Corsair'ın yazılımı tam oturmuş değil ek olarak yük altında 240 RS sesli çalışan bir model.

Yük altında sesli çalışmıyor, Fan air pressure değeri ikiye katlıyor ve garanti 5 yıl, air flow bir tık daha üstte ve daha kaliteli bir pompa Asus da öyle Corsair de, Thermalright ile kıyaslanmaz fiyatı yakın ve 360 diye inanın daha iyi olmuyor kullandığımız ürünler. Hava soğutma tercih ederdim ben de Thermalright yerine.

Teşekkürler son olarak bu 120SE modeli Asus Prime B650M-R anakart modeline uyum sağlar mı? Vram soğutucuları engel olmaz umarım.

Teşekkürler son olarak bu 120SE modeli Asus Prime B650M-R anakart modeline uyum sağlar mı? Vram soğutucuları engel olmaz umarım.

Takılırsa RAM'e takılır. Öndeki fanı biraz yukarı kaldırarak çözersiniz onu.

Phantom Spirit 120SE, 154mm yüksekliğe sahip. Kasanın CPU fan yüksekliğini kontrol edin.

Phantom spirit 120SE, 154mm yüksekliğe sahip. Kasanın CPU fan yüksekliğini kontrol edin.

160mm kasa sığar büyük ihtimalle, bu fiyat bandında en iyi seçenek bu gibi görünüyor bunu alıyorum o zaman ne diyorsunuz?

Phantom spirit 120SE, 154mm yüksekliğe sahip. Kasanın CPU fan yüksekliğini kontrol edin.

Hocam iyi günler ufak bir şey sormak istiyorum. Kendi soğutucu yanında gelen Thermalright TF7 macunu mu? Yoksa MX-4 mü?

Son düzenleme:
Ben tercihimi Fsp Mp7 den yana kullandım, Hem çift fanlı yapısı var hem de ramleri kapatmasın diye ısı borularını özel olarak geriye doğru tasarlamışlar görselliğe önem veriyorsanız araştırın kesinlikle, Aynı işlemci ile Bf6 da 1 saat kadar denedim ortalama 60 dereceler de geziyordu.