Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Hüso600
Gelişen
Kasa 360mm desteklemiyormuş hocam.
Kasanızın ön tarafı 360mm destekliyor mu?Gerçekten fiyatının hakkını veren 240 mm sıvı soğutucu arıyorum, kasam 360 mm desteklemiyor. 4.000 TL'ye kadar bütçem var.
Ön taraf destekliyor ise @michaelscofield hocamın attığı sıvı soğutucuyu tercih edebilirsiniz.
240mm:
Bu da bir üst segmenti:
poyraz
Başarılı
Kasa 360mm desteklemiyormuş hocam.
Kasanızın ön tarafı 360mm destekliyor mu?
Ön taraf destekliyor ise @michaelscofield hocamın attığı sıvı soğutucuyu tercih edebilirsiniz.
240mm:
Bu da bir üst segmenti:
Ön de 360 desteklemiyor maalesef Thermalright Phantom 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Bunu sipariş ettim biraz fevri bir insanım farkındayım testlerine falan baktım sence attıklarınla bunun arasındaki fark nasıldır.
240 olanı atacaktım, 360 olanı atmışım.taraf destekliyor ise @michaelscofield hocamın attığı sıvı soğutucuyu tercih edebilirsiniz
İyi bir model fakat gereksiz pahalı. Bunu alın:Bunu sipariş ettim biraz fevri bir insanım farkındayım testlerine falan baktım sence attıklarınla bunun arasındaki fark nasıldır.
poyraz
Başarılı
Ben 120 SE stok yok sanıyordum gittim EVO Black sipariş ettim saf gibi. Otomatik hazırlanıyor olarak güncellenmiş. İptal edebilirsem SE alacağım.240 olanı atacaktım, 360 olanı atmışım.
İyi bir model fakat gereksiz pahalı. Bunu alın:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-