Akın Kökçü
Başarılı
Merhaba,
Yakın zamanda emektar klavyemi sattım ve yeni bir %75 ve üzeri layout klavye arayışındayım. Profesyonel bir oyuncu değilim, rekabetçi oyunlarla pek aram yok. Kullanım amacım %75 oranında hikâyeli oyunlar (RDR2, Cyberpunk vb.), %25 oranında ise kod yazmak (Siber güvenlik ve YBS öğrencisiyim).
Klavyeyi masaüstü bilgisayarımda %99 oranında kablolu olarak kullanacağım. Kablosuz mod benim için bir öncelik değil ancak listenin çoğunluğu triple-mode (BT/2.4G/Kablolu) cihazlar.
Bütçeme göre oluşturduğum liste şu şekilde:
Yakın zamanda emektar klavyemi sattım ve yeni bir %75 ve üzeri layout klavye arayışındayım. Profesyonel bir oyuncu değilim, rekabetçi oyunlarla pek aram yok. Kullanım amacım %75 oranında hikâyeli oyunlar (RDR2, Cyberpunk vb.), %25 oranında ise kod yazmak (Siber güvenlik ve YBS öğrencisiyim).
Klavyeyi masaüstü bilgisayarımda %99 oranında kablolu olarak kullanacağım. Kablosuz mod benim için bir öncelik değil ancak listenin çoğunluğu triple-mode (BT/2.4G/Kablolu) cihazlar.
Bütçeme göre oluşturduğum liste şu şekilde:
- Ajazz AK820 (1.800 TL - Red Switch / 2.000 TL - Yellow Switch)
- Aula F75 (2.744 TL - Grey Switch)
- Aula F75 Max (2.944 TL - Reaper Switch)
- Ajazz AK820 Pro (3.411 TL - Gift/Flying Fish Switch)
- YUNZII B75 Pro (3.685 TL - Cocoa Cream V2/Milk Switch)
- Darmoshark Top75 (3.879 TL - Shark/Mechanical)
- Wraith W75 V2 (4.170 TL)
- Switch Tercihi: Daha önce red Switch kullandım iki kez. Mavi Switch sevmiyorum o şak şak sesi rahatsız edici daha tok bir ses istiyorum red gibi yani.
- Batarya Sağlığı: Klavyeyi sürekli kablolu kullanmak batarya ömrünü ciddi anlamda bitirir mi?
- Malzeme Kalitesi: Uzun süre kullanmak istiyorum Switch'ler aşınınca yeni Switch alırım bu yüzden batarya olayı da şüpheye düşürüyor.