Yok hocam ses pek istemiyorum.

@Altair, üstte atılan Delta'da alınabilir. İç bileşenleri sağlam. Sadece sesli. Stoklara yeniden girmiş.

Hocam PcKolik'te ödeme yap butonuna basınca hiçbir şey olmuyor.

@Altair, üstte atılan Delta'da alınabilir. İç bileşenleri sağlam. Sadece sesli. Stoklara yeniden girmiş.

Hocam söylemeyi unuttum bana 6+2 PCI-e kablosu lazim PSU da hangi kabloların olduguna nereden bakabilirim?

Son düzenleme:

Hocam GTX 1080'e yükseltmeyi düşünüyorum bir 6 pin bitanede 8 pin kablo istiyor şu anki kart 6 pin kablo istiyor 1080'i birkaç gün sonra alacağım en azından bir tane 6+2 kablo sart.

Hocam bulabildiniz mi?

Resmi sitede 6+2 2X oldugu yaziyor tamam aliyorum.

Son düzenleme:
Hocam GTX 1080'e yükseltmeyi düşünüyorum bir 6 pin bitanede 8 pin kablo istiyor şu anki kart 6 pin kablo istiyor 1080'i birkaç gün sonra alacağım en azından bir tane 6+2 kablo sart.

Hocam bulabildiniz mi?

Resmi sitede 6+2 2X oldugu yaziyor tamam aliyorum.
Pardon hocam yazamadım. Düz 1080 mi alacaksınız? Hangi modelini? O modellerde 2 tane PCI-E 8 pin çıkışı vardı.

Pardon hocam yazamadım. Düz 1080 mi alacaksınız? Hangi modelini? O modellerde 2 tane PCI-e 8 pin çıkışı vardı.

Hocam STRIX modelini alacağım zaten 2 şekilde de oluyor 2 tane 6+2 kablo var.

Pardon hocam yazamadım. Düz 1080 mi alacaksınız? Hangi modelini? O modellerde 2 tane PCI-e 8 pin çıkışı vardı.

Hocam 550W yeter değil mi 1080 için uygun fiyata 2070 de buldum onu da alabilirim ama PSU'nun yeticeğinden şüpheliyim. İade edip 700W olanımı alsam.

İkisi de STRIX modeli bu arada kendiliğinden OC yapılmış.

Söylemeyi unuttum sisteme 5600 almayı düşünüyorum daha yüksek bir şey almam.

Hocam cevap verebilir misiniz yarın gelecek PSU.

Son düzenleme: