@14925 hocam o fiyata yakın 3070 göremedim zaten bulsamda Power Supply'ım yetmiyor yakın fiyata daha mantıklı bir öneriniz var mı bir de diyelim bu kartı Param Güvende'yle aldım test edeceğim işlemcim güçlü değil işlemciyide birkaç aya değiştireceğim ama şu anda bu işlemciyle FurMark'ta OCCT testlerinde darboğaz olup tam güçte kullanamamam gibi bir durum olur mu?

@14925 hocam?
6700 veya 6700 XT alamıyorsan alınabilir. Bu arada işlemci, genelde Furmark gibi testlerde etki etmiyor.

6700 veya 6700 XT alamıyorsan alınabilir. Bu arada işlemci, genelde Furmark gibi testlerde etki etmiyor.
furmarkta etki etmiyo peki occt vram testinde işlemci etki ediyomu @14925

6700 veya 6700 XT alamıyorsan alınabilir. Bu arada işlemci, genelde FurMark gibi testlerde etki etmiyor.

Kusura bakmayın "gibi" yazdıgınızı görmedim.

Onada yeterli olması gerekli. En fazla kabloda bir miktar ısınma olur ama sanmıyorum.

Hocam bu nasıl bir sorun anlamadim ama FurMark knot vk yi calistirinca PSU'dan su damlamasi tarzi bir ses geliyor.

Onada yeterli olması gerekli. En fazla kabloda bir miktar ısınma olur ama sanmıyorum.

Sıkıntı çıkarır mı acaba @Yusuf7878

5600XT neden alıyorsunuz ki? Driver veyahut sorun çok diye biliyorum 5000 serisinde.

Soylemeyı unuttum bir de dıger FurMark testlerınde fan calısırken knot vk da PSU fanı calısmıyor @Yusuf7878

Son düzenleme: