2.000 TL 550W PSU önerisi

Pardon görmemişim hocam. 2070 zaten 200W civarı çekecektir. Yeterli olması gerekli.

Tek kablo 225W'a kadar kaldırır. Ki PSU'nun transient response'uda berbat değil zaten. Kaldırmamazlık yapacağını hiç sanmıyorum.

Tamam hocam iade etmiyorum o zamanda tek kablodan kastınız ne 2 kartta 8 pin + 6 pin istiyor.

Tamam hocam iade etmiyorum o zamanda tek kablodan kastınız ne 2 kartta 8 pin + 6 pin istiyor.
Tek kablo üzerinden çift çıkış. Tek kablonun kaldırabileceği amper miktarı sınırlı olduğundan dolayı o şekilde dedim.

Tek kablo üzerinden çift çıkış. Tek kablonun kaldırabileceği amper miktarı sınırlı olduğundan dolayı o şekilde dedim.

Yani 2X 6+2 kablosu tek kabloya baglı ileriki zamanlarda fazla güç çekmesi sorun çıkarmaz değil mi?

Yani 2X 6+2 kablosu tek kabloya baglı ileriki zamanlarda fazla güç çekmesi sorun çıkarmaz değil mi?
Ekran kartını fazla watt çeken bir kart ile değiştirmezsen çıkarmaz.

Tamam hocam çok sağ olun iyi akşamlar.

Hocam taktım PSU'yu oyuna girdim fanı dönmedi sonra bayağı ısındı 10 sn çok hızlı dönüp tekrar dönmeyi bıraktı bir sorun var sanırım.

Son düzenleme:
Tamam hocam çok sağ olun iyi akşamlar.

Hocam taktım PSU'yu oyuna girdim fanı dönmedi sonra bayağı ısındı 10 sn çok hızlı dönüp tekrar dönmeyi bıraktı bir sorun var sanırım.
Isındığını nereden anladinız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…