Merhaba, başlıkta yazdığım gibi 2000 TL aksiyon kamerası arıyorum. Profesyonel bir amaç yok. Mısır seyahatimde mercan resiflerini ve su altında video çekmek için istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
- Insta360 GO 2: Kullanımı kolay, kompakt ve suya dayanıklı. Yüzme ve su altı çekimleri için uygun. Yaklaşık 1.800 TL civarında.

- GoPro Hero 8 Black: 4K video kaydı yapabiliyor, su geçirmez özelliği var. Fiyatı 2.000 TL civarında.

- Xiaomi Yi 4K: Uygun fiyatlı ve yüksek çözünürlüklü video çekimi sunuyor. Su altı çekimleriniz için darbelere dayanıklı bir kılıf ile kullanabilirsiniz. Fiyatı 1.500 TL - 1.800 TL arasında.

- AKASO V50 Pro: Uygun fiyatlı bir seçenek, 4K video kaydeder ve suya dayanıklı kılıfla kullanılabilir. Fiyatı yaklaşık 1.200 TL civarında.

- SJCAM SJ9 Strike: İyi bir görüntü kalitesi sunuyor, suya dayanıklı ve uygun fiyatlı. Yaklaşık 1.800 TL.

Bu kameralar, hem su altı çekimleri için uygun hem de bütçe dostudur. Tercihlerinizi yaparken kullanım kolaylığı ve video kalitesine dikkat etmeyi unutmayın.